Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
axioma
üzenetére
Szerintem nem egy kimondott tényező van, hanem fonatosan szuperpozíció. És olyan sok minden, hogy ha valaki venné a fáradtságot összeszedni, a kutyának se lenne kedve végigolvasni. Szóval minek?
A természet, a neveltetés, a megszokások, a köztudati tévedések, és az önös érdek józan megfontolásai olyan temérdek sok "optimalizálást" követnek el a társadalomban, hogy aki nőnek született, jobban teszi, ha más pálya után néz. Ami 1-2 fecske van, az meg nem csinál tavaszt.
És igen, tudom, egy bunkó vagyok, hogy most bizony alaposan röhögök az összen lányon, aki túl későn kap észbe, hogy elszúrta a pályaválasztást, és utólag még egyenjogúsági politikusnak áll meg a fene tudja minek. Szívás

-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi