- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- A hírek szerint 10%-ot vásárolna az Intelből az USA
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Hehehe, pont, hogy ugyanarról beszélünk
Hiszen én is pont ezt írtam, amit te.
Egy szintig minden tanulható. Vannak szakmák, amikbe ily módon iszonyú alacsonyan van a belépési szint (pl. rendőr, szobafestő stb...), és vannak szakmák, amikhez adottság kell (profi táncos, zenész, sportoló, programozó, kvantumfizikus stb...).
Én is pont ezt mondtam.
Az megint más kérdés, hogy lehetnek helyzetek (sőt lehet, hogy nem is kevés ilyen eset van), ahol bárki meg tudja állni a helyét programozóként pl. garázs cégnél PHP-s CMS-ekkel stackoverflow alapján összebohóckodni valamit, vagy elmenni a Kréta rendszert fejleszteni, hogy egy pici aktuálpolitikát is belecsempésszek -
JoinR
őstag
A hasonlatoddal pont megcáfolod a hsz elejét. Egy szintig pont, hogy tanulható a programozás (megtanulsz "játszani"), a napi munka nagy részéhez szükséges absztrakció is tanulható. Nem minden programozó zseni. Persze egy top céghez már lehet kevés az átlagos, vagy könnyen megtanulható tudás, oda kell az extra befektetés/szerencse/született készség. Viszont amilyen szinten viszonylag könnyen megtanulható a programozás, az a szint elég a munka nagyobbik felére.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest