Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ispy

nagyúr

válasz Ezekiell #14384 üzenetére

Pont azért tetszett meg, mert olyan vizuális dolgokat lehet vele megvalósítani, ami Mancikának a raktárban lehet nem fog kelleni, viszont a managereknek 20 emelettel feljebb, meg nagyon fog tetszeni (mondjuk egy interaktív dashboard a múlt heti/havi adatok összesítéséről). És hát nem Mancika fizet a rendszerért. Te mondtad, kis pénz, kis foci.

Azzal ma már nem lehet sok pénz keresni, hogy a program működik, mert az alap, hogy importálsz, exportálsz, 2 kattintással egy excelből számla lesz,, ami már fenn is van a navnál, mehet rögtön emailbe, adatokat tudsz dragdroppal mozgatni egyik ablakból a másikba, interface jönnek mennek adatok, ilyenek.

Viszont az adatok vizualizációja egy olyan terület, ami a winforms-szal elég nyögvenyelős, itt meg tk. alap és ezek a dolgok adják el a rendszert.

Na meg te is írtad, hogy őskövület. Ez a régies hatás pont abból adódik szerintem, hogy úgy néz ki, mint egy winforms-os alkalmazás: 2001. Pont ez az egyik oka a váltásnak, hogy úgy nézzen ki, mint egy modern alkalmazás 2020-ban és szerintem erre jó a wpf (amellett, hogy egyébként a régi dolgokat is tudja).

Mindegy, most már kitaláltam, hogy összerakok egy menüt loginnal, dokkolható ablak managementtel (mint a VS), látványos inputboxokkal, mert miért ne, aztán a többit majd meglátjuk.

Új hozzászólás Aktív témák