- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
martonx #13907 üzenetére
Nemtudom, nekem nagyon bejott a serverless, marmint a valodi AWS Lambda funkciok serverless.
0 forintba kerult pl a kis egyetemes projektem amit csucsidoben 500 golya hasznalt.
Lambdak rendereltek server side a reactem, AWSen futott a mongom es minden sor "backend" node.js is lambdakban volt.Nem halt meg semmi 1x sem es nem volt lassabb csucsidoben 1 ms-el sem
Nem igazan lattam eddig a hatarait a serverlessnek, marmint hogy mikor lenne jobb egy szerver helyette. CDN-en tolod a statik kontentet. lambdan az esetleges server side renderinget meg a backendet, ha nem nezik az oldalad nem fizetsz, ha nezik akkor is fillereket egy eleg nagy thresholdig
Szerintem ez a jovo, de don't take my word for it, mar ebben az evben is a harom legnagyobb fesztival honlapja mogott lambda van (lett volna lol)
-
bandi0000
nagyúr
válasz
martonx #13907 üzenetére
Jaja, cross plattform lenne a menő, de jelenleg hobbiprojektezek .net.ben is, aztàn egy rég óta tervezett appot akarok gyorsan összedobni, ami nem lesz gyors, mert ha már ennyire elterjedt a "kotlàny" akkor abban csinálnám, viszont most a java után újra kell tanulnom :D
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Jogász topic
- Hálózati / IP kamera
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3227, 91% Akkumálátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Silvercrest Rajztábla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest