- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoflug
őstag
válasz
bandi0000 #13876 üzenetére
Pár napja kiírtam, hogy szeretnék megtanulni programozni, ezzel kapcsolatban gyakorlatilag minden nap megnéztem 1-1,5 órányi videót, és azt tapasztaltam, amit te írtál, és tök jó észrevétel: minden alaptudást igényel. Mivel még nem tisztáztam, hogy melyik programnyelv legyen (a Javascriptet tudnám hasznosítani a munkámban, de a java érdekelne), így pontosan ez az alapozás hiányzik, amit a hozzászolásodban említettél, a problémamegoldás készsége. Basics of programming néven találtam egy-két dolgot, de nem az igazi.
Tapasztalataitok alapján mi lehet a jó 0. lépés, amivel magát a gondolatmenetet tudom magamba szívni? Ész nélkül nem akarok nekiállni és sok időt, energiát beletolni.
-
Silεncε
őstag
válasz
bandi0000 #13876 üzenetére
Ez egy ingyenes kepzes
Egyebkent ezzel egy kicsit vitatkoznek: alap algoritmusokat nem.fog tudni anelkul megerteni, hogy tudna mik azok a ciklusok, a valtozok stb. Nem veletlenul mukodik az egyetem is ugy, hogy adnak egy nagyon alap programozoi tudast, majd ha ez megvan, utana kezdenek algoritmusozni. Az OOP-re meginkabb igaz ez. + az szerintem mocskosul el tudja venni egy kezdo minden kedvet az egesztol, ha nekiallsz rendezesi algoritmusokat meg hasonlokat magoltatni vele (foleg, hogy magara az algoritmusra nagy valoszinuseggel az eleteben nem lesz szuksege)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Anime filmek és sorozatok
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows 11
- Háztartási gépek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óra topik
- Battlefield 6
- Autós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- HP OMEN Transcend - 32", OLED, 3840x2160, 240Hz, G-SYNC, FreeSync, 0,03ms, HDR - Új - Eladó!
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- Lenovo Thinkpad 40A9 Dokkoló
- Thermaltake Level 10M gaming mouse egyedi gamer egér
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3597
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest