Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
motoflug
őstag
válasz
bandi0000 #13876 üzenetére
Pár napja kiírtam, hogy szeretnék megtanulni programozni, ezzel kapcsolatban gyakorlatilag minden nap megnéztem 1-1,5 órányi videót, és azt tapasztaltam, amit te írtál, és tök jó észrevétel: minden alaptudást igényel. Mivel még nem tisztáztam, hogy melyik programnyelv legyen (a Javascriptet tudnám hasznosítani a munkámban, de a java érdekelne), így pontosan ez az alapozás hiányzik, amit a hozzászolásodban említettél, a problémamegoldás készsége. Basics of programming néven találtam egy-két dolgot, de nem az igazi.
Tapasztalataitok alapján mi lehet a jó 0. lépés, amivel magát a gondolatmenetet tudom magamba szívni? Ész nélkül nem akarok nekiállni és sok időt, energiát beletolni.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Szeretnék megtanulni programozni, ehhez keresnék olyan YouTube csatornát, ami valóban jó, esetleg valamelyikőtök már végignyálazta és nyugodt szívvel ajánlja. Java nyelv lenne a befutó, de ugye valamire kell építeni, így jó lenne valami alapozó is.Mivel a munkám során heti szinten nyálazok kódokat, így valamennyire képben vagyok, de ezt nem nevezném egyáltalán programozó tudásnak, illetve az ugly ABAP barátom eddig.
Ha esetleg rossz helyre írtam, kérlek irányítsatok át, az itthontartózkodás alatti szabadidőt szeretném megtölteni hasznos tartalommal, így bármilyen segítséget szívesen veszek.
-
motoflug
őstag
Sziasztok,
Programozási tanfolyamot/kurzust keresnék a kövektkező ismeretekkel: alapszintű programozási tudásom van de mivel a programozás alapjai, alapelvek hiányoznak nem nagyon tudunk fejlődni és azt szeretném ha egy tanfolyam keretében ezeket az alapokat megkapnám és utána gyorsabban tudnék az önképzéssel haladni, programnyelvtől függetlenül a programozói gondolkodást magamévá tenni s alkalmazni. Mivel a legszimpatikusabb számomra a Java nyelv, ezért első körben ilyen tanfolyamot kezdenék el, de nem zárkózom el semmitől.
Ez az oldal (kép alul) tök jól összefoglalja az általam felszedni kívánt tudás vázát, de az állandó munka miatt leginkább esti, esetleg hétvégi képzés jönne szóba.Mit tudnátok ajánlani ezek ismeretében?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- MIUI / HyperOS topik
- Gyúrósok ide!
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Linux Mint
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest