-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
Nem zavar.
Őszintén szólva nem is tudtam, hogy van ilyen, el voltam az integrált git kliensekkel (eclipse, pycharm), csak most a gist oldalon szembe jött egy "Save ... and use it in Github Desktop", amitől azt vártam volna, hogy letölti a gist file-t valamilyen formában, helyette kaptam az arcomba egy reklámnak is beillő letöltő oldalt (lásd fent), amin ott virít, hogy töltsem le windows-ra...---------------------------
Ha már git...
Van egy ~/.gitconfig fájlom, benne valódi név, hozzá tartozó mail cím.
Viszont ezt nem akarom a github-on viszontlátni.
Próbáltam az aktuális repo-ban kicserélni, de az csak hozzáad, a "globális" is megmarad a git config szerint. Plusz jó lenne a github számára létrehozott ssh kulcsot használni, de egyelőre csak olyan opciót találtam, hogy az ssh-t eleve úgy állítsam be, illetve, hogy használjam a megfelelő környezeti változót az ssh parancshoz. Olyan opció nincs, hogy a repo .git/config-ban adjam meg, hogy mely ssh identity-t akarom használni?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th 11" Blue M1 Wi Fi + Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő