Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
bandi0000 #13425 üzenetére
Rosszul állsz hozzá. Ha pályakezdőként túl kevésnek bizonyul valahol, akkor az azt jelenti, hogy túl magas pozícióra pályáztál. Gondolkodás helyett kezdj el bárhol dolgozni, akár csak gyakornokként, és meglátod, hogy egy éven belül magadnak fogod tudni megvaladzolni a jelenlegi kérdéseid.
Bocs a hibákért mobilról vagyok.
-
bambano
titán
válasz
ha a cv-det is telerakod helyesírási hibával, akkor be se fognak hívni...
bár most még az az időszak van, hogy állítólag mindenkit felvesznek, akinek van pulzusa, de ennek vége. a tegnaptávtól is ki fognak szórni egy csomó embert, akiknek van gyakorlata, referenciája, velük fogsz versenyezni.
-
törölt tag
válasz
Hát ezt némileg elszúrtad, hogy nem kezdtél egyetem mellett dolgozni, és most frissdiplomásként ekkorákat hibázol interjún, ezért én is kibasználak mint macskát szarni, már elnézést
Mondjuk kezdésnek, ha C#-ból képzed magad, akkor C# interjúkra járj, ne Java-ra. Az, hogy aki egy nyelvet tud bármiben programozik csak egy jól hangzó mítosz, legfeljebb egyetemi beadandók szintjén igaz. Ha nagyon nem megy, akkor megfontolhatod, hogy elmész Msc-re, és mellette keresel diákmelót, és ha onnét tovább tudsz lépni, hagyhatod/jegelheted is az Msc-t.
Na meg az is mindig játszik, hogy lejjebb adsz a fizetési igényekből (amiket látsz neten frissdiplomás fizetésnek, ahhoz jellemzően a tiédnél komolyabb tapasztalat társul), és 1-2 évig elmész szarért-hugyért tanulni. -
válasz
Ha Java interúra mész, ne C#ból készülj fel.
El kell döntened milyen terület érdekel, és arra elindulni, az ahhoz passzoló nyelvekben elmélyedni.
Mobil: Kotlin, Java, Swift, React Native
Frontend: JavaScript, TypeScript, React, Angular
Backend: Node.js, JAVA, PHP
Adatbányászat: PythonMindezekhez legalább a REST APIk használatát és a HTTP protokoll alapvető működését tanuld meg. De egyre divatosabb a GraphQL, arra is érdemes ránézni.
Továbbá tudjad mi a különbség az egyes adattípusok között. Érdemes minimális SQL tudást is felszedni Postgres/MySQL szerveren.
Majd a megfelelő területen dolgozó cégekhez jelentkezni.
Juniorként tényleg csak az alapokat kérik, illetve, hogy tudj logikusan gondolkodni.
A többit majd felszeded útközben.Ahogy fent is írtam, ha Java interjúra mész, ne C#-ból képezd ki magad. Nem is értem a kérdést.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest