Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- eGPU tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amit leírtam, az csak egy általános leírás arról, hogy mit szeretnék. Az tény, hogy most osztott memóriát használok a processek közötti kommunikációra. De az osztott memória önmagában még nem hiszem, hogy a válasz lenne a problémára. A kérdés az, hogy ha a main processből lockolom bármely másik processemet, akkor mindenféle pollozás nélkül hogyan lehetnék abba biztos, hogy a lockolt státuszból nem lépett-e ki?
Értem én, hogy az osztott memóriában ő közölheti a státuszát, de mi van akkor ha épp nem tud a memóriába írni egy hiba miatt, de a hibakezelő se kapja el, mert valami végzetes hiba történt? Persze, jöhetne a válasz, hogy értesülnöm kell arról ha egy processem leáll, de ezt is az osztott memóriából? Vagy ezt már valaki teljesen más kezelje?Szóval sok bennem a kérdés és bíztam benne, hogy hátha tudok egy jó patternt, amit ha nem is tudok erre teljesen ráhúzni, de nem kell nulláról mindent kitalálni és ötleteket tudok meríteni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest