Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Részben visszahozza a GPU-s PhysX-et az új GeForce driver
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SONY LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Amit leírtam, az csak egy általános leírás arról, hogy mit szeretnék. Az tény, hogy most osztott memóriát használok a processek közötti kommunikációra. De az osztott memória önmagában még nem hiszem, hogy a válasz lenne a problémára. A kérdés az, hogy ha a main processből lockolom bármely másik processemet, akkor mindenféle pollozás nélkül hogyan lehetnék abba biztos, hogy a lockolt státuszból nem lépett-e ki?
Értem én, hogy az osztott memóriában ő közölheti a státuszát, de mi van akkor ha épp nem tud a memóriába írni egy hiba miatt, de a hibakezelő se kapja el, mert valami végzetes hiba történt? Persze, jöhetne a válasz, hogy értesülnöm kell arról ha egy processem leáll, de ezt is az osztott memóriából? Vagy ezt már valaki teljesen más kezelje?
Szóval sok bennem a kérdés és bíztam benne, hogy hátha tudok egy jó patternt, amit ha nem is tudok erre teljesen ráhúzni, de nem kell nulláról mindent kitalálni és ötleteket tudok meríteni.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen házat vegyek?
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Linux kezdőknek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Részben visszahozza a GPU-s PhysX-et az új GeForce driver
- Telekom mobilszolgáltatások
- Viccrovat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Phanteks Eclipse P600S Black Számítógép ház
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi