- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
cattus #12778 üzenetére
Ezt azért így nem állítanám...
Szerintem ez (sem) fekete vagy fehér, lehet valaki képes 3 hónap alatt annyi tudás összeszedni, hogy elinduljon ezen a pályán, és lehet, hogy valaki végigseggelte a főiskolát/egyetemet, de a macskámat sem bíznám rá (ha lenne).
És persze az sem mindegy, hogy milyen munkára akar jelentkezni, mekkora céghez stb., egy biztos, akit ez érdekel és hajlandó ebbe energiát fektetni, az tegye meg nyugodtan, a többit az élet eldönti.
A jó probléma megoldó képesség, precizitás, logikus gondolkodás, megbízhatóság vagy kitartás nem attól függ, hogy valaki asztalos, autószerelő vagy programozó, ezek emberi tulajdonságok, én gugli nélkül már programozni sem tudnék, mert eszembe sincsen fejből megtanulni az összes libary tartalmát, de egy mintakódot gyorsan asszimilálok, aztán persze azt is gyorsan elfelejtem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Alkoholista nevelde
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest