- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
whYz
őstag
Azzal nem ertek egyet, hogy egyetemen nem tanulnak meg rendesen programozni. Manapsag egy mernok info kepzesen nagyon raalltak a programozasra es folyamatosan tolni kell. Nekem ez az utolso evem (BSc) es eddig minden felevben kellett csinalnom egy eleg komplex programot es orakon is csak programozas megy, eloadason eloben programozik a tanar, mutatja mit hogyan kell, lehet kerdezni, csoportmunkarol meg nem is beszelve, ahol kb hasonloan kell dolgozni mint egy munkahelyen. A nyelvek amiket tanulunk is eleg frissek, tehat C#, Java, JS, Angular stb. A feladatok sem egy egyszeru adj ossze ket szamot, hanem konkret webes rendszereket kell osszeraknunk elo pelda alapjan hasznalhato userbarat felulettel. Amiket eddig csinaltam azok mennek fel githubra es a sajat oldalamra a portfolioba, igy a munkaltatok is meg tudjak nezni, hogy milyen szinten vagyok kb.
A cegek manapsag mar folyamatosan konzultaknak az egyetemekkel, pont azert, hogy ne legyen ilyen, hogy interjun azt se tudja az emberke, hogy mi van. Persze ez nem zarja ki azt, hogy legyenek tudatlan diplomasok, csak a sajat tapasztalatomat irtam le.
-
PumpkinSeed
addikt
En amugy tenyleg nem tudom mi a legjobb megoldas. Azert nehez, mert szerintem azt kellene nezni, hogy mennyire gyorsan tud tanulni az ember, egy whiteboard teszt meg ezt nem mondja meg. Tul sokat kell tudni 2017-ben, hogy minden fejbe legyen.
Nyilvan tobbnyire a matek nem kell, de a matekos munkak relative tobbet is fizetnek szerintem. (Azert matekozok most kokemenyen.)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, gar.
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest