Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
ALFA
senior tag
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Kiegészítés, mert lejárt a szerkesztési idő:
Volt egy cikk egy jó évtizede, EU-s projektben több város átállt szabad szoftverre, egyedül Birmingham bukott bele. -
ALFA
senior tag
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Magyar körökben a MOL az egyértelmű "etalon" az ilyenekre évtizedek óta, de speciel egy brit hölgyemény előadását hallgattam, aki MS SQL és más rendszereket tesztel rendszeresen és a hozzászólásokból kiderült, hogy másnak is hasonló tapasztalata volt.
Sajnos az akcentusa és a hiányos angolságom miatt elég keveset értettem az előadásából, de a lényeg elég egyértelmű volt, nagy lila köd, hogy megmutatjuk, meg felveszünk tesztelőt, aki majd bizonyítja, minden szép és jó, csak éppen a tesztelőnek nem ál rendelkezésére a megfelelő sw környezet és a határidők sose teljesülnek - viszont az értekezleteket mindig pontosan megtartják.

Majd utánakeresek, hangfelvétel készült, és aki érti az angol kiabálós-hadarós szöveget, annak szórakoztató lesz, csak meg kell találnom, és majd kell valami megoldás, hogyan tudom megosztani az érintettekkel.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Asus Zenbook 13 laptop
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest