-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
Sajnálom hogy a hideg ráz ki tőle. Nem akartam itt feltenni ezt a kérdést ezért is jártam magam utána.Valami hasonlóra reakcióra számítottam mint a hidegrázás
Szeretnék elszegődni egy jó barátomhoz dolgozni akinél a beugró a programozás alapjai.A többi minden más egyebet pedig megtanít.(Minden mennyiségben PC-laptop-tablet-okos telefon) Bármilyen hiba amit csak szakember tud helyrehozni.Az ő elmondása szerint sokkal gyorsabban tud egy komplikáltabb hibát beazonosítani azáltal hogy tud programozni. Nem feltétlenül kell pl 5 lehetőséget végigzongorázni hanem csak egy vagy két darabot amivel jelentős időt megtud olykor spórolni.
Másodsorban ír mobil applikációkat , hálózati programokat stb... akármi amire szüksége van összedobja.(Pontosat nem tudok írni mert nem jegyeztem meg mindent és hülyeséget pedig nem akarok.)
Egy olyan könyv jól fejbe vághatna ami tartalmazza a következőket : Mobil applikációk írása, Hálózati programok írása illetve az alapokatJelenleg ennyi ... ennél pontosabbat nem tudok mondani egyenlőre. -> Erre lehet nem is fogsz tudni mit írni amin nem is csodálkozom ezért is nem tettem fel itt elsőre a kérdést
Csak amikor már fogóval huztad ki belőlem
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest