Hirdetés
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- E-book olvasók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunmugli
aktív tag
Üdv!
Lenne pár kérdésem - de lehet némelyik nem lesz értelmes, ezért elnézést.
Aki most kezdene programozni tanulni, annak mit érdemes választania? Melyik nyelvet? Nyilván munkához, IT iparba elhelyezkedve, illetve akár valahová máshová is. Vagy ezt előre el kell dönteni, mert ha windowsra fejlesztenék, de pl kirúgnak, akkor nem mehetek el neurobiológusnak? (Mostanában sok a bilógia-programozás összefonódásos komment, csak ezért ez a példa.)
Mi a különbség a C nyelvek között (összefoglalót elolvastam, de nem jöttem rá, pl mennyi idő sima C-ről áttanulni C++-ra, illetve ilyenek)
A "html" kiterjesztésű nyelvek is érdekelnek, mert mindenhol futnak. Mi köztük a különbség? pl: JS-PHP?
A Javascript-nek mennyi köze van a Java nyelvhez, azontúl, hogy nagyon hasonlít a neve?
Igen, alapvetően valamilyen C és egy "univerzális" nyelv érdekel, aztán ki tudja, mit hoz a jövő... SQL gondolom csak a könyvelőknek kell. (?) Illetve van valamelyik nyelvhez ezek közül magyar nyelvű online tan/segédanyag, vagy hacsak nem fizetek/ülök be egy "valódi" kurzusra, nem tudom őket megtanulni?
Sajnálom, hogy sokat kérdeztem, és valószínűleg nagyon lámákat, de szükségem van válaszokra

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Energiaital topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Háztartási gépek
- PayPal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Filmvilág
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- További aktív témák...
- Új Apacer 16GB DDR4 3200MHz
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest