- Galaxy Tab A11 néven érkezik a Galaxy Tab A9 utódja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Őszköszöntő hardverkeverék
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promótálja az AMD az X3D-s CPU-it
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunmugli
aktív tag
Üdv!
Lenne pár kérdésem - de lehet némelyik nem lesz értelmes, ezért elnézést.
Aki most kezdene programozni tanulni, annak mit érdemes választania? Melyik nyelvet? Nyilván munkához, IT iparba elhelyezkedve, illetve akár valahová máshová is. Vagy ezt előre el kell dönteni, mert ha windowsra fejlesztenék, de pl kirúgnak, akkor nem mehetek el neurobiológusnak? (Mostanában sok a bilógia-programozás összefonódásos komment, csak ezért ez a példa.)
Mi a különbség a C nyelvek között (összefoglalót elolvastam, de nem jöttem rá, pl mennyi idő sima C-ről áttanulni C++-ra, illetve ilyenek)
A "html" kiterjesztésű nyelvek is érdekelnek, mert mindenhol futnak. Mi köztük a különbség? pl: JS-PHP?
A Javascript-nek mennyi köze van a Java nyelvhez, azontúl, hogy nagyon hasonlít a neve?
Igen, alapvetően valamilyen C és egy "univerzális" nyelv érdekel, aztán ki tudja, mit hoz a jövő... SQL gondolom csak a könyvelőknek kell. (?) Illetve van valamelyik nyelvhez ezek közül magyar nyelvű online tan/segédanyag, vagy hacsak nem fizetek/ülök be egy "valódi" kurzusra, nem tudom őket megtanulni?
Sajnálom, hogy sokat kérdeztem, és valószínűleg nagyon lámákat, de szükségem van válaszokra
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elden Ring
- LED világítás a lakásban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Galaxy Tab A11 néven érkezik a Galaxy Tab A9 utódja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Borderlands 4 - Íme a végleges gépigény
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Nitro AN515 57 15.6" FHD IPS i7-11600H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Egyedi matricák gyártása, akár kis mennyiségben is! Kattints a további infókért.
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- HP 280 Pro G2 Sff üzleti gép i3/8GB/WIN11
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest