-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Embere válogatja, kinek mi fekszik. A valszám szerintem is a diszkrétből a legrosszabb, ráadásul annak van egy olyan jó tulajdonsága is, hogy ha nem érted, nem nagyon tudsz gyakorlással fejlődni. Hiába seggeled be a képleteket, ha nem tudod, oda melyiket kell alkalmazni. Van jó kis folytatása, a sztochasztika (sztochasztikus folyamatok). Az tud igazán perverz lenni. Én szerettem, így pl. MSc-n a sztocha is anno elsőre meglett, míg a diff és az analízis tanárok visszahívtak egy ismétlésre, puszta szeretetből.
Villanyon (MSc) kellett a diff/analízis nagyon keményen, pár helyen mostanában az infósoknál is erősen kérik. Az más kérdés, hogy ebből mennyit fogsz használni a munkádban. De ez ismerős mindenkinek.DNReNTi: szerintem a matek mindenhol a véreztetés tárgya, így aztán kevesen szokták szeretni a suli után. Én szerettem a matekot, máig szeretem, de a hátam közepére nem hiányozik. Lehet azon agyalni, hogy ez most a tanár vagy az én felelősségem, de ez nem változtat a dolgon.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Wise (ex-TransferWise)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Windows 10
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest