Hirdetés
- Milyen videókártyát?
 - Azonnali informatikai kérdések órája
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezetékes FEJhallgatók
 - Mini PC
 - Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Milyen joysticket vegyek?
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
 - Milyen processzort vegyek?

- 

PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

stargazer
senior tag
sziasztok!
van egy szoftverem, ami iránt egy cég érdeklődik. adatbázis meg php alapú egyszerű termeléskövető rendszer. az tartja vissza az illetőt, illetve az a dilemmája, problémája hogy én belelátok az adataikba.
én nem nagyon tudok elképzelni olyan szituációt hogy a fejlesztő ne látna bele abba a rendszerbe amit csinált. nem vagyok biztos benne, illetve nem tudom, de sztem amit mi használunk abba is belelátnak a fejlesztők. megkérdeztem egy ismerősömet, aki iratott egy hasonló szoftvert, és azt mondta a fejlesztő belelát az adataiba.
van olyan rendszer amibe nem lát bele a fejlesztő? illetve, általánosan elfogadott az az álláspont hogy ne láthasson bele? de akkor hogyan javítja a hibákat, hogyan fejleszt hozzá modulokat? sztem normál körlmények között nonszensz az elképzelés hogy a fejlesztő ne lásson bele abba amit csinált.
ha bármilyen módon vissza is élnék az adataikkal, az nagyon hamar kiderülne sztem és viszonylag egyszerűen lopásnak lehetne minősíteni, és feljelentést lehetne tenni. vélemény?
köszi

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
 - The Division 2 (PC, XO, PS4)
 - Autós topik
 - Nintendo Switch
 - AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
 - Allegro vélemények - tapasztalatok
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Milyen videókártyát?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - Lexus, Toyota topik
 - További aktív témák...

- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
 - AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
 - BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
 - Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő