Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Előrendelhető a ROG Xbox Ally és Ally X
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amazon Fire TV stick/box
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lortech #2817 üzenetére
shev7, Lortech: Köszönöm a válaszokat!
A Css-hez nagyon nemértek, és az AJAX technika is még új, de C++-ra építve szerintem nem lesz olyan nehéz.
Azon törtem a fejem, hogy a legegyszerűbb tényleg az lenne, ha egy Firefox ablakban nyílna meg, de ez esetben nagyon jó lenne, ha valahogy el lehetne tüntetni a firefox keretét, de úgy, hogy ha egy másik Firefox ablakok (nem tab-ot) nyitok meg, akkor az normálisan jelenjen meg... Ez lehetséges?
Amúgy az egész ötlet onnan jött, hogy egy régi kolleganőm, aki IncrediMail progit használ, nagyon belehabarodott a kis Flash animációkba, amikkel tele van az Incredimail.
Ezekkel szeretném kiegészíteni a Gmail notifiert.
Azért írtam, hogy csirke, mert nem elég dizájnos.
Most a funkcionalitás mellett az is fontos, hogy tényleg nagyon szép legyen, és lehessen animációkkal tűzdelni. Persze én nem olyan Incredimail-es bugyuta marhaságokat akarok, hanem normálisakat, de akkor is.
Tehát már csak a Gmail notifier forrását kell megtalálni. Minnyá ráguglizok.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- PS5 The Last of Us limitált kontroller, bontatlan, garanciális
- Steelseries Apex 5 Blue Switch US Mechanikus Billentyűzet
- Asus ROG PG248Q 24" 180Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest