- Samsung QE65QN95AAT - QLED TV - hez 100 Mbit-es Ethernet port bővítése?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Acer notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- ZIDOO médialejátszók
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
Aktív témák
-
JoJ
csendes tag
Na ennyit is elfogadott a tanár, de meg kell magyarázni, hogy mi micsoda.
strcpy (s, t)
char *s, *t;
{
while (*s++ = *t++)
;
}Mi az s és a t?
Mi a *s, *t?
Mi a *s++ és a *t++, és mit csinál?
Hogyan "tudja" a while, hogy mikor van vége a szövegnek?
(az nem kielégítő válasz, hogy megkeresi a 0-át a string végén!) -
JoJ
csendes tag
Na ezt sikerült összehoznom. Tele van hibákkal, de nem tudom, hogy hogyan kéne kijavítani. Holnap van a határidő...
#include<stdio.h>
strcpy (s, t)
char *s, *t;
{
while (*s++ = *t++)
;
}main (argc, argv)
{
int argc;
char *argv [];
printf("%s\n", s2);
} -
JoJ
csendes tag
Nos két feladatot vittem, de nem fogadta el egyiket sem.
Ehez kéne írnom egy argcargv-t (vagy valami ilyesmit...nem emlékszem), ami bekapja a fv-t.
strcpy (s, t) /*t másolása s-be;
3. mutatót alkalmazó változat*/ char *s, *t;
{
while (*s++ = *t++)
;
}Pls help!
-
JoJ
csendes tag
Ezeket adta meg a tanár, de nem tudom, hogy ehez a programhoz is kellenek e.
http://vili.pmmf.hu/~zamek/c/Makefile
http://vili.pmmf.hu/~zamek/c/mkproject
http://vili.pmmf.hu/~zamek/c/templateNagyon szépen megkérnék valakit, hogy csinálja meg nekem a futtatható, teljesen kész strcpy fv. programot, és küldje el a josip18@freemail.hu címre még ma. Tudom, hogy ez nagyon hülyén hangzik...Nekem nem megy...
-
JoJ
csendes tag
Hali!
A következő a feladat:
"Írja meg a strcpy() függvényt
Szükséges libc függvények: printf()"Utánnazéntem már sok helyen, de az a baj, hogy még az alapokat sem igazán tudom (bennt voltam az összes előadáson/gyakorlaton, de otthon keveset tanultam...), így még ezt a egyszerű programot sem tudom megírni. Elkedztem olvasni a Kernighan and Ritchie -féle könyvet is (sajnos későn). Hétfőre kellene a feladat, és még sehol se tartok, azon a pár soron kívül, amit a könyvben és a neten találtam, de nem tudom, hogy mivel kellene kiegészíteni. (a másik gond, hogy a Cygwin nem működik és helyette T. C-t használok, és azt sem tudom, hogy ehez is kell az mkproject, makefile és tmp, amit le tudok tölteni az iskola szerveréről, vagyis totál hülye vagyok még ehez...)
Már leírtátok egyszer, de nekem egy kicsit egyszerűbbet mutatott a tanár Kernighan and Ritchie-s könyvből, valószínűleg azért, mert az csak a fgv. Nekem a teljesen kész, működőképes változat kellene.
Most telepítettem újra a Windowst..., megpróbálom mégegyszer feltenni a Cygwint.Kérlek segíts!
-
JoJ
csendes tag
Szevasztok!
Nemrég valaki már fölvetette az strcpy fv-t, nekem is ezzel lenne a gondom, ugyanis még mindig nagyon keveset tudok, de sürgősen meg kéne csinálnom azt a programot és egyedül nem megy. Szerintem nekem kicsit másképp kéne, mint, amit nemrég írtatok. Ebből kéne kiindulnom (azt hiszem):
(részlet a K.-Ritchie-féle könyvből)
strcpy (s, t) /*t másolása s-be;
3. mutatót alkalmazó változat*/ char *s, *t;
{
while (*s++ = *t++)
;
}
Légyszi segítsetek, mert fontos!
(ui:Egy tanárral már megcsináltattam ezt a feladatot, de az túl bonyolult és "pascalos" volt.)
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged