- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Home server / házi szerver építése
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
Aktív témák
-
JoJ
csendes tag
Hali!
A következő a feladat:
"Írja meg a strcpy() függvényt
Szükséges libc függvények: printf()"Utánnazéntem már sok helyen, de az a baj, hogy még az alapokat sem igazán tudom (bennt voltam az összes előadáson/gyakorlaton, de otthon keveset tanultam...), így még ezt a egyszerű programot sem tudom megírni. Elkedztem olvasni a Kernighan and Ritchie -féle könyvet is (sajnos későn). Hétfőre kellene a feladat, és még sehol se tartok, azon a pár soron kívül, amit a könyvben és a neten találtam, de nem tudom, hogy mivel kellene kiegészíteni. (a másik gond, hogy a Cygwin nem működik és helyette T. C-t használok, és azt sem tudom, hogy ehez is kell az mkproject, makefile és tmp, amit le tudok tölteni az iskola szerveréről, vagyis totál hülye vagyok még ehez...)
Már leírtátok egyszer, de nekem egy kicsit egyszerűbbet mutatott a tanár Kernighan and Ritchie-s könyvből, valószínűleg azért, mert az csak a fgv. Nekem a teljesen kész, működőképes változat kellene.
Most telepítettem újra a Windowst..., megpróbálom mégegyszer feltenni a Cygwint.Kérlek segíts!
Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest