Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
futár
senior tag
a memtest eddig nem hozott eredményt.
-
futár
senior tag
Nem igazán tudom, hogy melyik témába kellene írnom, ezért nyitottam újat. Abban kérnék segítséget, hogy hoztak egy gépet hozzám. ECS alaplap!!! Intel 2.4 CPU 512MB RAM. Nem igazán értem, hogyan lehet így összeválogatni egy gépet, na mindegy. Szóval a probléma a következő. Újratelepítettem, de a programok feltelepítésénél van úgy, hogy CRC hibát ír ki. Saját gépemen fut a program. Többféle bevitelt próbáltam, pen drive, DVD olvasó, hálózati kábel. Mindíg ugyanaz az eredmény. Ebben kérem a segítségeteket.
Köszi előre is!
Aktív témák
Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Jövedelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- ÚJ notebook kitámasztó fából
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest