Hirdetés
Aktív témák
-
futár
senior tag
a memtest eddig nem hozott eredményt.

-
(Bundás)
addikt
[link] Azonnali kérdések órája topic, pl.
Amúgy:
1, formázás teljes volt partíció törléssel, vagy csak frissítés?
2, memtest letöltése (memtest86.com), futtatod minimum egyszer, max 3-4-x, de ilyen hibának már első körben jelentkeznie kell
3, optikai meghajtóról pendrive-re sikerül a másolás? Ha igen, akkor és az előző 2 nem nyert, akkor lehet túlmelegedett a merevlemez, esetleg hibás...
egyenlőre ennyi -
futár
senior tag
Nem igazán tudom, hogy melyik témába kellene írnom, ezért nyitottam újat. Abban kérnék segítséget, hogy hoztak egy gépet hozzám. ECS alaplap!!! Intel 2.4 CPU 512MB RAM. Nem igazán értem, hogyan lehet így összeválogatni egy gépet, na mindegy. Szóval a probléma a következő. Újratelepítettem, de a programok feltelepítésénél van úgy, hogy CRC hibát ír ki. Saját gépemen fut a program. Többféle bevitelt próbáltam, pen drive, DVD olvasó, hálózati kábel. Mindíg ugyanaz az eredmény. Ebben kérem a segítségeteket.
Köszi előre is!
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest