Aktív témák
-
futár
senior tag
a memtest eddig nem hozott eredményt.
-
(Bundás)
addikt
[link] Azonnali kérdések órája topic, pl.
Amúgy:
1, formázás teljes volt partíció törléssel, vagy csak frissítés?
2, memtest letöltése (memtest86.com), futtatod minimum egyszer, max 3-4-x, de ilyen hibának már első körben jelentkeznie kell
3, optikai meghajtóról pendrive-re sikerül a másolás? Ha igen, akkor és az előző 2 nem nyert, akkor lehet túlmelegedett a merevlemez, esetleg hibás...
egyenlőre ennyi -
futár
senior tag
Nem igazán tudom, hogy melyik témába kellene írnom, ezért nyitottam újat. Abban kérnék segítséget, hogy hoztak egy gépet hozzám. ECS alaplap!!! Intel 2.4 CPU 512MB RAM. Nem igazán értem, hogyan lehet így összeválogatni egy gépet, na mindegy. Szóval a probléma a következő. Újratelepítettem, de a programok feltelepítésénél van úgy, hogy CRC hibát ír ki. Saját gépemen fut a program. Többféle bevitelt próbáltam, pen drive, DVD olvasó, hálózati kábel. Mindíg ugyanaz az eredmény. Ebben kérem a segítségeteket.
Köszi előre is!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest