Hirdetés
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
Aktív témák
-
futár
senior tag
a memtest eddig nem hozott eredményt.

-
(Bundás)
addikt
[link] Azonnali kérdések órája topic, pl.
Amúgy:
1, formázás teljes volt partíció törléssel, vagy csak frissítés?
2, memtest letöltése (memtest86.com), futtatod minimum egyszer, max 3-4-x, de ilyen hibának már első körben jelentkeznie kell
3, optikai meghajtóról pendrive-re sikerül a másolás? Ha igen, akkor és az előző 2 nem nyert, akkor lehet túlmelegedett a merevlemez, esetleg hibás...
egyenlőre ennyi -
futár
senior tag
Nem igazán tudom, hogy melyik témába kellene írnom, ezért nyitottam újat. Abban kérnék segítséget, hogy hoztak egy gépet hozzám. ECS alaplap!!! Intel 2.4 CPU 512MB RAM. Nem igazán értem, hogyan lehet így összeválogatni egy gépet, na mindegy. Szóval a probléma a következő. Újratelepítettem, de a programok feltelepítésénél van úgy, hogy CRC hibát ír ki. Saját gépemen fut a program. Többféle bevitelt próbáltam, pen drive, DVD olvasó, hálózati kábel. Mindíg ugyanaz az eredmény. Ebben kérem a segítségeteket.
Köszi előre is!
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 /64GB/Független/Számlával/
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest