- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos tablet topic
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- PLC programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Eddig még nem voltam, bár tavaly már nagyon agyaltam rajta. Idén... hát jó lenne, de lehet, hogy inkább jövő év lesz belőle.
Pedig mennék szívesen, de nekem sajnos nagyon messze van. -
.mf
veterán
Hajrá! Idén sajnos nem tudok menni, de jó szórakozást mindenkinek, aki megy, és kitartást a szervezőknek és kiállítóknak
-
Graphics
Jómunkásember
Még lógok két masinával , de valamikor eljuttatom azt is még
-
Alaaf Pi
őstag
Le a kalappal, hogy egy tornatermet is sikerült a vasak mellé beújítani. Asszony nem morcos, ha takarítani kell?
-
JohnyX
tag
Lehet, hogy adtunk el Abit-ot is a P2-P3 korszakban. De a fő csapásirány akkoriban Fastfame és az Asrock volt. Utána állt át a nagyker Gigayte-re.
Pár tucat korai C2D-t és P4-es CPU-t vittem nekik anno. A VGA kártyák között ott "pihen" az AGP-s 7600GT-m is.
Ha az időm engedi megyünk idén is.
-
Johnny001
senior tag
Halihó, jajde jó! Nekem van retro modemem, routerem! Kinek küldhetem el?
-
- Megpróbálok eljutni
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pedig mennék szívesen, de nekem sajnos nagyon messze van.