- HP notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Nő a NAND flash lapkák ára a Trendforce szerint
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
lúzer
veterán
Itt van még egy, mindig más mappába ment, hozzáteszi az időt:
set fso=CreateObject("Scripting.Filesystemobject")
Dim ftime
ftime=Time()
ftime= Replace(ftime, ":", "-")
Dim oShell
Set oShell = WScript.CreateObject ("WSCript.shell")
oShell.run "cmd /K CD C:\ & xcopy F:\doc\* F:\docbizt" & ftime & " /d /c /h /r /e /q /y /i ",0
Set oShell = Nothing -
cherockee
aktív tag
-
cherockee
aktív tag
Üdv!
Segítségeteket kérném, olyan programot keresek, ami (címmagyarázatként) biztonsági másolatot csinál egy adott file-ról, mappáról, ha módosítva lesz, vagy akár adott időközönként (akár percenként). Elég ha egy másik mappába, vagy pendrive-ra, esetleg másik partícióra csinálja, nem kell nekem dvd-re.FIZETŐS IS LEHET! (inkább fizetek, mint hogy 3 óráig itt üljek, és zokogás közeli állapotban keressem a megoldást, én, akit néha szobornak lehetne nézni csuklótól felfele)
Miért?
Mert sikerült tegnap egy (TRAGIKUS, és nem direkt) mozdulattal törölnöm 500kb-nyi jegyzetet, ami esetemben 2 napi jegyzetelés volt, és 12 undelete programmal való próbálkozás (direkt leállítottam mindent ezen a gépen, és másikról hoztam pendrive-on a programokat, nehogy felülírja) után is csak "cluster felülírási" hibára hivatkozott, és semmi nem jött vissza...két nappal azelőtti utolsó dvds mentésem másoltam vissza, de mondanom se kell, ez semmi. Gyakorlatilag lusta vagyok percenként menteni manuálisan, automatizálás érdekelne. Akár ütemezett feladat is lehet, vagy egy aprócska program, amire kattintva backuppol nekem, csak háttérben tegye, és ne nekem kelljen másolgatni 10-20 file-t esetenként...lusta és hülye vagyok.
Egy vicces helyzet miatt XP-m van és fat32-m, de ha valaki azt mondja nekem, hogy az ntfs jobb (tudom), akkor se tudok most gyorsan arra váltani(egyébként jobb ilyen ügyekben? mármint a sima egyszerű undelete terén...). Ha lenne rá időm, megtenném. Egyébként Linux alatt könnyebben megúszhattam volna a recovery-t? Ext3 mennyire jó ilyen ügyekben?
Másik amin gondolkodtam: RAID. Anno tanultam-használtam, viszont jó rég volt, emlékeim szerint itt a törlés szintén teljesen tükrözve lenne, mivel nem erre való a raid, hanem hardware hibák szűrésére, tárhelyek összekötésére, stb...bár ebben is kiigazíthatna valaki, ha ez megoldás tudna lenni.Előre is kösz a megoldási javaslatokat! Fentiektől teljesen eltérő ötleteket is szívesen fogadok, csak a problémára megoldást jelentsenek
...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest