Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
A 150 MB/s írás professzionális szinten nem kevés a tömörítetlen anyagokhoz? Mennyit tud egy profi SD kártya írásban?
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
42861
senior tag
válasz fatpingvin #3 üzenetére
Hát azt, hogy bedugod a Z9-be, de csak otthon fotózod auto módban a Cirmi cicát.
-
fatpingvin
addikt
válasz Acélfarkas #2 üzenetére
ezt nekem se sikerült összeraknom. az meg hogy a professzionális felhasználás belépőszintje, ez mit akarna jelenteni?
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Pikari
addikt
Gondolom rendes wear levellinget ehhez se sikerült implementálniuk, mint már 22 éve semmilyen konzumer sd kártyájukhoz vagy pendrájvjukhoz.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 99.000.-
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest