Hirdetés
Aktív témák
-
Nevl
csendes tag
válasz
Victorius
üzenetére
Hát nem én vagyok a legnagyobb guru, de egy-két támpontot tudok adni!
Ha nagyon tuning hűtőt akarsz, akkor egy Glacialtech Igloo 2500pro-t megnéznék a helyedben, de ez már lehet, hogy kevés lesz a 3000-e steljesítményhez, ami elérésée szerintem kevés esélyel indúlsz. A vízhűtés szerintem 20 alatt nem megszervezhető. A baj a hűtőddel van ez eléggé evidens (legalábbis szerintem), ezek a gyári hűtők, főleg az intelnél, ami nem a tuningtámogatásáról híres, nem igazán csipolják az 57 C-t.
A memóriának bírnia kéne, azzal nem lesz gond. Az alaplapról nem tudok nyilatkozni nem igazán ismerem az MSI-t, de jó stabilitásukról már hallottam. Ha jó tunigdeszkát akarsz, akkor kérdezz meg egy profit itt a környéken, mert én sak annyit tudok ajánlani, hogy ASUS (nekem eddig egy VH-6-om volt és egy 600-as celit el tudtam rajta futtatni 990-en).
Nem tudom, hogy hol kapod az infót, de a legtöbb boltosnak dunsztja sincs az egészrpl, de persze ez eléggé ignoráns általánosítás.
Ha itt a környéken kérdezősködsz akkor minden szükséges tudásra szert tehetsz! -
Nevl
csendes tag
Én is éppen egy KD 7-re pályázom + 1 1800-as XP-re, kérdésem, hogy szerintetek Glacialtech Igloo 2500-as hűtővel 9100-es saphire kártyával brand 256MB pc 2700-as rammal meddig húzható??
Aktív témák
- Háztartási gépek
- SSD kibeszélő
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Autós topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest