Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Akciókamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Ilyen durvát írtam? Senki?
Vagy ekkora hűlyeségnek van ez titulálva?
hmmm...gondoltam
marad a majdcsak rájövök magamtól szitu.
Kötyi -
djyuri
őstag
Ha már proci,lap,mem és windóz kompatibilitási gondokról lenne szó,akkor kérdeznék egy dolgot.(kettőt9
1- A barátomnál nem lehet a Red Allert 2-ben a barátaidhoz letenni erőművet meg miegymást. Nálam és még a többi embernél is,akot eddig megkérdeztem,mind azt mondták,hogy letudnak tenni ''házakat''. De mindig kértem egy savet,hogy le tudjam ellenőrizni,amit mondtak. Kirpószáltuk azt,hogy átvittem egy olyan mentésemet hozzá,hogy már volt rakosgatva mindegyik haverhoz ''ház'' meg miegymás és hogy ott betöltsük nála és mi lesz a végeredmény.
Szal az eredmény az lett,hogy a mentésben ő is letudott tenni ''ház''-akat. de a friss játékokban még mindig nem.
Szal erre egy UPP. És szerintetek mi a megoldás?
2- Éppen ma átvittem ehhez a haveromhoz az újdonsűlt generals és zerohour INI-ket ,hogy felülirassam az ővét velük. Előszőr is az a lényeg,hogy egy harmadik barátom átbütykölte a paramétereket és mulisa dolgokat tudok művelni meg persze a gép is. Ez most mindegy.
Szal: nálam,a pomázi barátomnál, és persze az ennek megcsinálójánál mindet úgy műkszik,ahogy az át lett írva. De ennél az ugyanaz barátomnál nem működik minden. Ez főként a távollövőknél áll fent meg a repülőknél. Ja és az új költségek sem jelentek meg benne,hanem a régiek maradtak.
Szal erre is egy UPP!
2,001- És még valami: Állandóan veszekedtünk,hogy melyikünknél szemetebb egy-egy játék. Szal a lényeg az,hogy bízonyosjátékokban a skrinish-nél (tetszőlegesen beállított) vannak ''aprócska eltérések''.
PL.: gla+légierő+kínatank vs én(lézer)+kínatank+kínagyalogság.
Na ez nálam színte lehetetlen megcsinálni úgy hogy minden haverom vagy egyáltalán én életben maradjak.De más haveromnál ezt megcsinálom kb 28-35 perc alatt. Szal jött a vita....(hogy béna vagyok a beállításokhoz)
De azt átvittem a gépemet és végülis itt kezdődött a lanparty
...
És megmutattam nekik,hogy nálam nem úgy van a dolog.
Három gépen egyszerre indítottuk le a küzdelmet. Nálam színte egy-két perc alatt jött vagy 150 tank. Szal ááááááá...de ezért voltam usa lézerrel.
És egyből minden promonidom meg lett
Tehát már itt leírva a lényeg.
NA és most jött a java: Egymással voltunk három gép ellen... Én meghaltam,de őket nem is igazán támadta,amíg éltem. De utána sem igazán. Szal ez szemétség a gépem részéről. LLLLLOOOOOLLLLL
Ez van nálam minden játékban. Legalábbis azt vettem észre,hogy ha egy haverom küszködik egy játékkal,akkor én azt simán átviszem nála. De ha őt hívom át,akkor úgy kiidegeli magát,hogy fölhözvágja amit a keze ügyében talál.
Na mindegy. Az első két bejegyzésre várnék választ.
köszike
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kuponkunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Extraflame pellet kályha
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
...