Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.A.
aktív tag
Szerintem meg van a baj... alaplap... A winyó melegvolt tehát kapott ármot, ram biztos jó, videókari csak nem ment tönkre, proci hideg.... 1 óra után sem volt semmi aktivitás, ebből arra következtetek hogy alaplap totálisan tönkrement.... ez van..
-
G.A.
aktív tag
Hali all!
Épp most rakom össze 3. gépet és akadt egy kis probléma... Pontosabban nem tudom mi lehet a baj. Az a helyzet hogy a ''szemét''/maradék alkatrészből rakom össze a 3. gépet és nem megy... kapja az áramot mintha bekapcsolna power led on de proci mintha nem dolgozna semmi hang csak venti.... Hagytam 1 órát menni hátha aksi merült le (fél éve nem volha használvan az alaplap..). Akövetkező a konfi: valamilyen MSI 845ös chipset, 1,6Ghz P4 400Mhz, 2x 512M + 256MB RAM 400, 333, 266Mhzvel, 40Gb Samsung 5400rpm winyó, TNT264M videókari, 52x CD olvasó azt kész szal egy átlagos pc.... RAM az bizt ok hisz ebben a gépben volt, amivel most írok... Videókari 2 hónapja ment, cpu eddig ment 5 hónapja, volt kis pin sérülés meghajlott de nem tört le.. alaplap régi és hang az halott....cd olv az oks 2 hete próbáltam... Ha proci hibás azt honnan ismerem fel? a gép eggyáltalán nem indul?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fotók, videók mobillal
- LG LCD és LED TV-k
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen notebookot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest