Új hozzászólás Aktív témák
-
sittes_redix
csendes tag
ok. THX mindent.
-
sittes_redix
csendes tag
ahha értem, igazad van
Tudsz vmi olcsó helyet, vagy az árgépen keresgéljek? -
sittes_redix
csendes tag
az 10 centis igaz?? hát nemtom...
Én még a Cooler Master Hyper TX3 hűtőt néztem, halk, és árban se rossz. Mit gondolsz? Lehet hogy rossz, nemtudom.. -
sittes_redix
csendes tag
Tesztelem, de ennek orkán hangja van. Most 4500-ön pörög. Ez ellen lehet vmit csinálni?
Alapon, És 2-t perc Prime95, és már 5500-ön pörög. Hőfok pedig 45.
Most akkor vegyek new hűtőt? V alapján pörög, de ez nagyon dúrva, de ha meg autora teszem, akkor meg alapból 5500 környékén... -
sittes_redix
csendes tag
Hello!
Nah sikerült. Közben frissítettem 1-el a bioszt, és jó lett. Pedig elvileg annak a biosznak is jónak kellett volna lenni. Utána levettem 1,312-re V-ot. És beállítottam, hogy a V alapján pörögjön a hűtő. És így már egész csendes. Köszönöm a helpet. Amúgy szerinted lejjebb vehetem a feszt 1,2 környékére is?
-
sittes_redix
csendes tag
Hello!
Megnéztem tüzetesen a BIOSZ-t. Megvan az M:I:T, a feszültségek, de azt csak fejjeb lehet rakni... A CMOS Clear pedig nemtom mit takar
Van egy CMOS standard nevű "mappa", de ott csak a DVD olvasó, meg a HDD van. Amúgy szerintem már fix, hogy a feszültséggel van a baj, mert mikor bekapcsolom, akkor halk a CPU hűtő, de a nagy feszültség miatt nagyon dúrván el kezd melegedni, és így meg rákapcsol a hűtő is. Amúgy nemtom miért nem lehet rendesen állítani a feszkót, a régi procinál simán tudom.
red
-
sittes_redix
csendes tag
okéoké, köszönöm még1x
-
sittes_redix
csendes tag
nem mert most visszaraktam a régi CPU-t, és a new-val még nem próbáltam. Meg holnap sajna meló, és már nem kínlódok vele. De viszont nagyon köszönöm a segítséget, és remélem leszel még holnap is.
Holnap első dolgom a CMOS Clear lesz.
Nélküled foggalmam sem lenne mit csináljak.De amúgy szerinted az normális, hogy alapból 1,4 V van a CPU, gyárilag így volt...
-
sittes_redix
csendes tag
na megcsináltam, őő bocsi én mindig is szelektíven gyűjtöttem a szemetet
-
sittes_redix
csendes tag
a cuccokhoz az alkatrészeket írjam igaz?? sry az idétlen kérdésért
-
sittes_redix
csendes tag
okok, csinálom
-
sittes_redix
csendes tag
én nem vagyok vmi nagy szakértő, mis is az az MIT menü?
amúgy nagyon köszönöm
-
sittes_redix
csendes tag
dear 500W Amin van az a szarvasfej
-
sittes_redix
csendes tag
Hello!
Lenne egy problémám. Eddig AMD athlon64 3800+ 2 Ghz-es CPU-m volt, de most vettem egy AMD Athlon ii 630 2,8 Ghz-es procit. Szépen beraktam a gépbe, de a ventillátor ultra hangos.
sehogy sem tudom halkabbra venni. Jah, és azt is megjegyezném, hogy 1,4V-on pörög, ez van gyárira berakva. Ez normális?? BIOSZ-ban sehogy nem tudom lejjebb venni a V-ot, de a régi procinál le tudom venni, itt csak hozzá tudok adni V-okat. Tanácstalan vagyok. Ez az alaplapom Gigabyte GA-MA780GM-S2H rev 1.00 A BIOSZOM F11-es, ennél csak az F12-es a jobb, de az még béta. És ez tudja is kezelni.
Talán van vmien progi lejjebb venni a gyári hűtést? Esetleg vmi tipp hogyan vegyem le az 1,4V-ot kisebbre, mert nem hinném, hogy szükséges neki ennyi, és lehet itt is a baj, mert a táp elég forró, és egy kicsit a lap is.Help!
red
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest