Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Pánik a memóriapiacon
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133
üzenetére
Kell,de nem létszükséges. Elég egy-egy kb 0.1 ohm-os ellenállás,de mivel nem egy gázos megcsinálni ezt a kis tekercset,így érdemes azt használni. Amúgy én a legtöbb helyen úgy láttam ezt kialakítva,hogy fekvő pozícióra meg volt tekerve a tekercs (kb 12-18 menet) és azon volt átdugva még ez a 0.1 ohm-os ellenállás.
Amúgy,ha csak az ellenállás van,akkor minimum 5W-osat kell tenni,de ha van tekercs is vele párhúzamosan,akkor kb 1W bőven elég. Amúgy a tekercset rátekered egy kb 1cm átmérőjű hengeres cuccra és lehúzod utána.
Ja és nem muszál egy sorba tekerni mind a pl 18 menetet,hanem feltekerheted a második felét az első 10 menetre. Ja és kb 1mm-es rézdrótot használj.
ha találog rajzot,akkor beszkennelem,de ha nem ,akkor lerahójzolom,bár nemhinném,hogy szépen tudok rajzolni,szal ahogy sikerül.
''És te a bisznak hol nyomod a kakaót??? ''
Ezt nem értem

Na ilyet még nem b@sztam. Irom a szöveget....kilök a zone alarm egy üzit,hogy ''virus varning''. Én meg leokéztam és az üzenetem felét kitörölte,amit írtam. Besz@rok. Ezt a genyát.
Gyorsba visszaírom: Szal, a stabilitásról: Max az okzhatja,ha az alkatrészek hibásek vagy rosszol vannak beépítve,de persze ha a táp eleve gyenguci,vagy rosszul szűrt (Kicsi kondi),akkor is lehet rossz a cucc.
MOD: És majd kihagytam: Én a te helyedben egy komplett erősítőt vettem volna. Pl. egy fishert. Azokhoz olcsón hozzá lehet jutni és erősebbek a mostani építésednél.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Sweet.tv - internetes TV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Xbox Series S 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest