Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Hi.
Ma összekötöttem két ventit, de az egyik valszeg defektes lehetett, mert amint ráraktam a csatira, és benyomtam a gépet pukkant egyet. Lehuztam, gép nem akart menni, másodjára igen. Összraktam, mindent bekötöttem, indul a gép, majd egy olyan hangot adott, mint amikor leáll a gép : pang. Szétszedtem, megint ment, összraktam akkor nem. Most megy, itt van szétkapva, bill, egér, moncsi (aminek elöbbi indításkor színes pöttyös lett a képe, és ami egy kábelmegmozgatás után rendbejött) meg egy utp kábel. Most így ennyivel, takarólapok nélkül megy, itt van a lábam alatt, szagolgatom, de eddig nincsen gáz.
Na ilyenkor mi van? Mi lehet az a misztikis leállás, ami mégsem leállás, mert megy a gép tovább?
Kösz
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Sorozatok
- YouTube
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.