Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Hi.
Ma összekötöttem két ventit, de az egyik valszeg defektes lehetett, mert amint ráraktam a csatira, és benyomtam a gépet pukkant egyet. Lehuztam, gép nem akart menni, másodjára igen. Összraktam, mindent bekötöttem, indul a gép, majd egy olyan hangot adott, mint amikor leáll a gép : pang. Szétszedtem, megint ment, összraktam akkor nem. Most megy, itt van szétkapva, bill, egér, moncsi (aminek elöbbi indításkor színes pöttyös lett a képe, és ami egy kábelmegmozgatás után rendbejött) meg egy utp kábel. Most így ennyivel, takarólapok nélkül megy, itt van a lábam alatt, szagolgatom, de eddig nincsen gáz.
Na ilyenkor mi van? Mi lehet az a misztikis leállás, ami mégsem leállás, mert megy a gép tovább?
Kösz
.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3-10105 / i3-10100 / Gold G6400T / garancia / számla
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD FX-8320 + Cooler Master Toronyhűtő
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox series x konzol
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

.