Új hozzászólás Aktív témák
-
nemethchek19
aktív tag
Újra akartam rakni az op.rendszert. A HDD-t lehúztam az alaplap sata portjáról és a a tápegységről, csak az ssd-t hagytam meg, hogy arra telepítsek. Én nem szoktam használni az Optikai meghajtót csak a Win telepítésére, ezért az ideiglenesen nálam ki volt iktatva. Tehát se a satába se a tápegységre nem volt csatlakoztatva. Adtam neki áramot és a 2-es sata portra csatlakoztattam. Indítom a gépet, készültem volna a win telepítésére, de már a boot alatt kettő halk, mély puffanás szerű hang és égett szag. Hát szétégett az Optikai meghajtó. Szét is szedtem. Belül tiszta korom.
Ki is iktattam gyorsan a gépből. A Winyót biztonsági okokból egyelőre nem is csatlakoztattam vissza, nehogy az is elszálljon.
Azt szeretném kideríteni, hogy mi okozta a meghibásodást. Pontosabban, hogy a DVD író volt e a ludas az egészben, vagy más alkatrész (pl. a táp vagy az alaplap). Eléggé instabil a gépem, épp egy boot hibával küzdök 1 hónapja és kíváncsi vagyok van e összefüggés.
Az sem elhanyagolható tényező, hogy az optikai meghajtó egy elég gagyi alkatrész (volt) a gépben:
LG ODD - DVD Író (Fekete; BareBulk; c.sz: GH24NSD1RBBB; SATA; SuperMulti; SecurDisc)Ha szükséges küldök egy képet arról, hol égett szét, hátha az segít a megfejtésben.
Előre is kösz a segítséget és a türelmet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital WD Red SA500 1TB 2.5" SATA SSD
- WD RED WD40EFAX + Kolink HDSUB3U3
- 256GB Western Digital Nvme SSDk eladóak! 1 év Jótálással! Számla!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 1db wd red 3tb wd30efrx és 2db wd30ezrx 100/100 keveset mentek
- 4TB WD RED PRO! WD4005FFBX (NEM RECERTIFIED) 4TB 7200rpm 256MB! Teljesen új, bontatlan, sok garral!
- 4TB WD RED PLUS-ok! WD40EFPX (NEM RECERTIFIED) 4TB 5400rpm 256MB! Teljesen újak, bontatlanok, garral
- 256gb nvme ssd eladó
- Kingston 500GB NVME SSD SNV2S/500G - BONTATLAN
- Eladó bontatlan új 5 db ADATA su650 240gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest