Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
omgfx
tag
A jelenséget megírtam az LG ügyfélszolgálatnak is, az alábbi választ kaptam. Mi lehet ez a helyi sötétítés/local dimming? Nem találtam ilyet.
"Az LG OLED TV elsötétül, ha az "átlagos" kép több mint 60 másodpercig változatlan marad. A készülék menüjében a felhasználó által nem kikapcsolható funkcióról van szó. Amit meg lehet tenni, hogy az intelligens vezérlést kikapcsolja, amit még javasolni tudunk, hogy a fényerő állításánál a helyi sötétítés kikapcsolását, mikor a Netflix alkalmazást használja."
-
chros
őstag
Nincs mas lehetoseg ra, de legalabb ez van LG-knel, mivel a tobbi markanal tudtommal nincs

ABL osszefoglalo: [link]
En kikapcsoltam az ASBL-t es az ASND-t is a francba, nem erdekel a szerviz macera, ha lenne se, mert enelkul az oruletbe kergetne
Termeszetesen esszel kell hasznalni ezutan (nem otthagyni egy allo kepet SDR-ban 100-as oled fennyel orakra)
Es itt egy windows-os batch script bscpylgtv-vel, hogy belepj az InStart service menube (a kodot is beirja, kilepni hosszan nyomva a Back/Vissza gombot), lg-launch-InStartSM.cmd:
@echo off
REM set working directory to the current one
cd "%~dp0"
D:\Progs\bscpylgtv\dist\bscpylgtvcommand\bscpylgtvcommand.exe -p "D:\Progs\bscpylgtv\.aiopylgtv.sqlite" 192.168.1.18 launch_app_with_params com.webos.app.factorywin "{\"id\":\"executeFactory\", \"irKey\":\"inStart\"}"
timeout 3
D:\Progs\bscpylgtv\dist\bscpylgtvcommand\bscpylgtvcommand.exe -p "D:\Progs\bscpylgtv\.aiopylgtv.sqlite" 192.168.1.18 number_button 0
D:\Progs\bscpylgtv\dist\bscpylgtvcommand\bscpylgtvcommand.exe -p "D:\Progs\bscpylgtv\.aiopylgtv.sqlite" 192.168.1.18 number_button 4
D:\Progs\bscpylgtv\dist\bscpylgtvcommand\bscpylgtvcommand.exe -p "D:\Progs\bscpylgtv\.aiopylgtv.sqlite" 192.168.1.18 number_button 1
D:\Progs\bscpylgtv\dist\bscpylgtvcommand\bscpylgtvcommand.exe -p "D:\Progs\bscpylgtv\.aiopylgtv.sqlite" 192.168.1.18 number_button 3"A TV 2021/10 havi gyártás, és WBC panel van benne, ez a régi ha jól értelmezem. ... HDCP 2.2 hdmi problémám nem volt és nincs a PS5-el, ha jól rémlik .15 végű fw-vel kaptam, azóta volt egy .65 végű, és most hétvégn kaptam a .80 végűt (03.20.80)."
Igen, WBC nem az uj Evo panel, hanem a regi.
Elviekben a 80-as vegu fimrware-ben van a fix a HDCP 2.2 bug-hoz azoknak, akik erintettek (Vincent videoja a fix-rol).
Új hozzászólás Aktív témák
- Hyperx Cloud 3 Wireless
- Feliks Audio Echo csöves fejhallgató-erősítő / előerősítő több fajta prémium NOS csővel
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Apple Airpods 3 új pods-ok!
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest