Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- A Lightspeedre építhet a Logitech új headsetje
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
A cserepanellel is megnyertem a lottót, szép homogén.
De ez 55", a nagyobbakon sűrűbben fordul elő homogenitási hiba.De az is szép teljesítmény, hogy picit sem volt beégve az előző panel két évnyi monitor használat után. Bár mostanában viszonylag kevesebbet használtam, olyan 2000 óra ment bele két év alatt. A korábbi OLED-jeimbe kétszer ennyi üzemidőt bepakoltam, és még kint volt az RTSS HUD is (az egyikbe az ragadt bele)
De most valamiért nem is működik az RTSSHUD a gépemen (már újratelepítettem, de továbbra is semmi). Viszont mióta van G-Sync és erős VGA (RTX3080) nem is olyan érdekesek már azok a statisztikák, szépen visz mindent (mikor még játszom néha). Érzésre is be lehet állítani guide-ok alapján, hogy milyen FPS gyilkos beállításokat kell visszavenni maxról, és onnantól sima a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Borderlands 4
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sony Xperia 10 V - újraélesztés
- Sweet.tv - internetes TV
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest