Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Egér probléma
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
Nincs a Real Cinema opciónál mozisabb megjelenítés.
Kicsit túlbonyolítod szerintem az egészet.
Leírom, hogy én hogyan használom, illetve mi az ajánlás, s ahogy sokan itt használják.
23,976 vagy 24-es anyag esetén, amik a filmek és sorozatok nagy részét jelentik, ilyenkor csak a Real Cinema legyen bekapcsolva, a TruMotion, s ha van más lehetőség is, akkor azok kikapcsolva.
29,97 vagy 30-as anyagoknál, amelyek a koncert anyagokra jellemzők leginkább: Real Cinema Ki (ha lehetséges)ha be van kapcsolva nekem már szappanoperásnak tűnnek így is, hiába van a TruMotion kikapcsolva.
50-es anyagok, jellemzően a tévéműsor sugárzott anyag felvétele: Itt is minden kikapcsolva, a Real Cinema is, s a TruMotion is.
Ha valamit már bekapcsolsz kísérletezés céljából, akkor már interpolációt fog a készülék csinálni, ami vagy jó lesz, vagy nem. Ha neked tetszik valamilyen beállítás, s nincs zavaró hiba a képen, akkor használd úgy.
Még annyi megjegyzés, hogy bár én régebbi Dune-t használok, a tiedre nem tudom mennyire lesz igaz ez. Az enyém bizonyos beállításoknál fájlos lejátszáskor jól kezeli a frameváltást, ugyanakkor lemezes lejátszáskor nem kapcsolt 24p-re. Ezt úgy tudod ellenőrizni, hogy a tévé menüjében rálépsz a csatornakeresésre, s nyomsz 5x1-et. Megjelenek adatok, s látni fogod köztük, hogy a megjelenítő ténylegesen milyen jelet kap.
Csak akkor érdemes ezekkel kísérletezni, ha szeretnél, ha a lejátszód biztosan jól vált a megfelelő fps értékre. Ez fontosabb, minthogy milyen értéken használd az interpolációs opciókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Arc Raiders
- Napelem
- Egér probléma
- Assetto Corsa Rally
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest