Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
válasz
junior19
üzenetére
Aha, ertem mire gondoltal igy, ugyes trukk valoban, ha szukseg van ra.
Kiorobaltam itt is, 33-as Oled fenyrol (~120 nits) indulva: valoban vilagosodnak a savok 2-3 klikkenkent, es itt is a B8-on 43-nal vilagosodik a 18-as, erdekes
De meg mernek eskudni, hogy te azt mondtad anno, amire en gondolok
Mindegy is: probald ki, valts gamma 2.4 es bt1886 kozott, latni fogod, hogy kisse vilagosodik a fekete kozeli ertek. Azaz LG szoftveresen mashogy hajtja a kettot.Mostanaban a kalibracios probalkozasok eredmenyekeppen: eddig PC modban Full range-el ment a TV (SDR es HDR10), de majd atvaltok limited range-re (HDR10 mar igy is megy), csak meg nem szantam ra magam ujabb SDR 3dlut-ok keszitesere. Mashogy kezeli a TV a full es limited range jelet.
Persze a dekstop igy sotetebb lesz (csak madvr-rel megy a 3dlut), de ugysem hasznalom azt masra.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 26
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest