Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Uran39

csendes tag

válasz Narxis #9 üzenetére

Sajnos a Rayman-nél ezt én is tapasztaltam, de akár még régi point&click játékok Androidos változatánál is (bár azok általában egy emberes projektek), így nem egy volt olyan, ami évek múlva nem működött az új Android verzión már.

Én ennek ellenére kiadtam azt a közel 10 eurot a játékért, mert szerintem ez PC-n is maxon mobilos grafikának néz ki szinén, ott játszhatnék 60 helyet 120 fps-en, de ennyi.
    Azonban ott 40 euro az alap ára, most épp Steam-en csak 20 akciósan, de még 50%-os leárazással is durván kétszer annyiba kerül, amúgy sem hiszem, hogy olyan korszakalkotó játék lenne, mint pl egy Ori, amit évek múlva is szívesen előveszek.
    Telóhoz van egy Gamesir kontrollerem, így az irányítás sem probléma.

Én nagyon várnék már egy Rayman Legends folytatást, mai napig bármikor előveszem, mindenre is eladták ennyi év alatt elég nagy példányszámban, egyszerűen nem értem, miért nem hajlandóak foglalkozni vele.

• Darth_Revan

veterán

válasz Narxis #7 üzenetére

Na igen, ez eléggé gáz. NVidia is jól megszívatta azokat akik hülyék voltak és megvették az Android OS-re portolt prémium játékaikat (Doom 3 BFG Edition, Tomb Raider 2013, Contrast, Resident Evil 5, stb), mert vagy törölték úgy a Play Store-ból őket, hogy többet letölteni se lehet vagy ha valami kiskapuval az NVidia appon keresztül mégis sikerül letölteni, akkor se lehet játszani velük, mert annyira féltek a kalózoktól, hogy állandó netkapcsolat igényt építettek be, hogy folyamatosan elelnőrizze egy maguk által üzemeltetett szerveren keresztül a licenset, csak hát ahogy leszedték a játékokat Play Store-ból, úgy azzal a lendülettel lelőtték a license szervert is. Patchet egyikhez sem adtak, ki, hogy akinek megvan az tudjon továbbra is jtászani velük és játékonként 5000 Ft-os árcimke volt... talán a Half Life 2/EP1/EP2 maradt csak játszható, mert abba nem tették be a license ellenőrzést.

Refund természetesen nincs.

Modern digitális játékok kora. Lemezes játékkal akkor játszol amikor akarsz, digitálissal akkor játszol amikor a kiadó engedi és addig amíg ő akarja.

• DigitXT

félisten

válasz Narxis #4 üzenetére

De miért kéne frissítgetni? Tapasztalat szerint van, ami attól csak rosszabb lesz.
    Amúgy kipróbáltam, határeset a P30 Pro-n, néha akadozik, de amúgy nem az én
    stílusom, ez már nem az a Prince, mint régen. Tudom, felgyorsult a világ is. :R

Új hozzászólás Aktív témák