Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila xy
tag
válasz
Delerium #405 üzenetére
Kösz szépen!Akkor csak mobilnetet lehet rá csatlakoztatni.Valaki itt írta hogy telefonálni is tud vele ezzel a progival:3CX Phone voip,ezért kérdeztem,hogy valaki esetleg tud-e erről valami infót.?
Megnéztem a bemutató videóját 4.0-ás android van rajta,amit a srác nem is tudott frissíteni.
Miben tér el az újabb verzió?
Ezzel a rootolással például mit lehet elérni?
Nagy felbontású filmet honnan töltsek,mennyi helyet foglal,ráfér egyáltalán?Megbízható oldalt mondanátok ahol vannak rá alkalmazások,play-en az ingyenes játékokat szokták frissíteni?Androidnál van esélye valami vírusnak vagy kártevőnek?
Rendszer karbantartást lehet ezen végezni hogy a törölt programok utáni regisztrációs adatfájlokat kitakaríthassam,hogy ne legyen lassulás a vége.?
Igazából a betekintési szöggel van probléma,kár érte.Meg lehet nem ártana bele egy 16 gigás kártya.
Illesztési problémát még nem tapasztaltam de ha fen áll a lehetősége a porosodás miatt még gond lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TP-LINK routerek
- EA Sports WRC '23
- Demót kapott a Lost Soul Aside
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- ELADÓ - SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest