- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Már javában tervezi az új memóriákat a Samsung
- Az új Macbook Pro is beveti az M5-ös rendszerchipet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila xy
tag
válasz
Delerium #405 üzenetére
Kösz szépen!Akkor csak mobilnetet lehet rá csatlakoztatni.Valaki itt írta hogy telefonálni is tud vele ezzel a progival:3CX Phone voip,ezért kérdeztem,hogy valaki esetleg tud-e erről valami infót.?
Megnéztem a bemutató videóját 4.0-ás android van rajta,amit a srác nem is tudott frissíteni.
Miben tér el az újabb verzió?
Ezzel a rootolással például mit lehet elérni?
Nagy felbontású filmet honnan töltsek,mennyi helyet foglal,ráfér egyáltalán?Megbízható oldalt mondanátok ahol vannak rá alkalmazások,play-en az ingyenes játékokat szokták frissíteni?Androidnál van esélye valami vírusnak vagy kártevőnek?
Rendszer karbantartást lehet ezen végezni hogy a törölt programok utáni regisztrációs adatfájlokat kitakaríthassam,hogy ne legyen lassulás a vége.?
Igazából a betekintési szöggel van probléma,kár érte.Meg lehet nem ártana bele egy 16 gigás kártya.
Illesztési problémát még nem tapasztaltam de ha fen áll a lehetősége a porosodás miatt még gond lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- ÚJ iPad (A16) 2025 + Prémium SPIGEN tok + ESR mágneses Digital Pencil
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő