Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila xy
tag
válasz
Delerium #405 üzenetére
Kösz szépen!Akkor csak mobilnetet lehet rá csatlakoztatni.Valaki itt írta hogy telefonálni is tud vele ezzel a progival:3CX Phone voip,ezért kérdeztem,hogy valaki esetleg tud-e erről valami infót.?
Megnéztem a bemutató videóját 4.0-ás android van rajta,amit a srác nem is tudott frissíteni.
Miben tér el az újabb verzió?
Ezzel a rootolással például mit lehet elérni?
Nagy felbontású filmet honnan töltsek,mennyi helyet foglal,ráfér egyáltalán?Megbízható oldalt mondanátok ahol vannak rá alkalmazások,play-en az ingyenes játékokat szokták frissíteni?Androidnál van esélye valami vírusnak vagy kártevőnek?
Rendszer karbantartást lehet ezen végezni hogy a törölt programok utáni regisztrációs adatfájlokat kitakaríthassam,hogy ne legyen lassulás a vége.?
Igazából a betekintési szöggel van probléma,kár érte.Meg lehet nem ártana bele egy 16 gigás kártya.
Illesztési problémát még nem tapasztaltam de ha fen áll a lehetősége a porosodás miatt még gond lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Fotók, videók mobillal
- iPad topik
- Meginogott a Netflix trónja Magyarországon
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ASUS routerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest