Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Schanyee

senior tag

válasz kerdeznek #533 üzenetére

Nem tudom az ultra miben több a Pro Duo-nál, de én a helyedben mindenképp az újabb generációt venném, amik Multipad 2 névre hallgatnak. Egész konkréten a Multipad 2 Ultra, az 5 000Ft-tal drágább csak a sima Pro Duo-nál, viszont cserébe erősebb grafikus meghajtó van benne, a processzora is gyorsabb (legalábbis órajele magasabb, típusra ugyanúgy kínai, ami nem mond nekem sokat) és a kijelzője is IPS paneles, szóval ott nincs gond a betekintési szögekkel. Nálam rövid ideig volt a sima Pro Duo, sebességét nem próbálgattam, a kijelzője meg olyan hogy meg lehet szokni, de nekem 5000Ft-ot simán megérne a jobb panel. Csökkent a súlya hajszálnyit. Meg van még olyan előnye, ami nálam jobb lenne ha nem lenne, ha anélkül olcsóbb lenne kategória: pl a hátsó kamera :) Nagyon kicsit vékonyabb.
    Van mondjuk hátránya is az új generációnak, valamivel kisebb aksi, ami az újabb belső meg kijelző miatt nem tudom hogy hat. Nincs benne mini HDMI kimenet. Nem adnak hozzá USB OTG kábelt és az adatlapja alapján nem is tudja, ez mondjuk zavaró lehet, de lehet csak nem írták bele, mert a chip tudja. Meg pl edigital honlapja alapján is tudja.

Új hozzászólás Aktív témák