- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Garanciában cserélik a szellemképes kijelzőt? Már másodjára vettem észre hogy a böngésző fehér kezdőlapja haloványan látszik még a total commander szürke hátterén... idővel eltűnik természetesen.
-
saelin
veterán
válasz
korozspeter #2652 üzenetére
Warezra itt neked senki nem fog válaszolni. A szabályzat III. pontjának 10.10.-es részét olvasd el. A későbbiekben még hasznos lehet!
-
saelin
veterán
Nem merem megkockáztatni, pedig nagyon jó lenne egy jobban optimalizált rom. Szóval azt mondod, hogy ugyan úgy kell felrakni, mint a gyárit? Olyat már csináltam.
Wipe factory reset, és install from sd card (valami ilyesmi volt). Ennél is csak így kellene feltennem?Szerk: Az angol leírásban szerepel az rk tool... gondolom nem kihagyható a lépésből.
-
saelin
veterán
Írtam a digital reality-s srácoknak, mert a pro duo nem kompatibilis az imperium galactica 2-vel és itt A válasz:
"Kedves Zoltán,
Köszönjük a levelét, nem tudtuk, hogy a PMP7-est nem tartja
kompatbilisnek a program - nagyon kevés dolgot követelünk meg a
hardware-től, és a PMP7 ezt (látszólag) teljesíti. Utána fogunk nézni.Kellemes ünnepeket,
az IG2 csapat
"
Hátha megoldják. -
saelin
veterán
válasz
mrlujoak #2570 üzenetére
Üdv itt.
Már másodszorra bukkan fel ez a tablet és ismét szemet szúrt a HD jelző. Mivel a felbontása 1024×600, így nem értem a HD titulust. A panel technológiája, hogy élesebb a kép - mint amit a felbontás tudna -, vagy szoftveres trükk, esetleg csak csalóka marketing szöveg? Pusztán csak kíváncsiságból kérdem.
-
saelin
veterán
válasz
mikersz1 #2552 üzenetére
Aham, de ez fura "now comes with a HD screen with a resolution of 1024x600 pixels for a crystal clear view", ha a felbontása annyi mint a pro duo-nak, akkor ez mitől hd? Először azt hittem elírás az edigitalon, de a prestigio oldala is ezt írja. Valaki homályosítson fel.
-
saelin
veterán
válasz
Gépészjanek #2547 üzenetére
Töröld a gyorsító tárát a playnek. Rendszerbeállítások - Alkalmazások - Letöltött - Google Play Áruház és itt "A gyorsítótár törlése", ha ez sem lenne elég, akkor távolítsd el a frissítéseket.
mikersz1
IPS kijelző van benne, nem TFT. A színek szépek, a fekete fekete (mondjuk ez fényerőtől is függ), nekem megfelel.VMatteo
Bármilyen 7"-os fólia, lehetőleg ollós, mert elég széles a keret, és előfordulhat hogy nem fedi be a teljes előlapot. -
saelin
veterán
2 óra 2 perc max fényerővel és végig youtube-al. A wifi sokat fogyaszt, de ugye azon nem lehet spórolni, így a fényerőt kell lentebb venni. Kompromisszumot kell kötni egy ilyen olcsó készüléknél és pont. Máskor tessék megnézni mit vesznek: Itt egy teszt az akkuról.
-
saelin
veterán
Lehet küldhetem megint a szervizbe a pro duot, ugyanis néha elkezd csíkozódni a kijelző vagy be-be remeg néha. Mi lehet a ludas? A kijelző?
-
saelin
veterán
válasz
kovacss72 #2397 üzenetére
Nálam is volt fail... Pixel hibával (meg mással is) szervizbe küldtem és amikor visszajött, csak volt rajta még pár (panelt cseréltek ugyan... egy kevésbbé hibásra
). Visszaküldtem, javították, mindenki -majdnem- boldog.
Csak kérdezem, de lett volna lehetőséged ráfizetéssel drágábbat venni?
-
saelin
veterán
Prestigio-nak háztól házig szervize van, vagyis ha javítani kellene kijönnek érte és elviszik, majd visszahozzák javítottan.
A pro duo erős hardverben, de gyenge az akku, és így hamar végeszakadhat a játéknak... Negatívumnak csak ezt tudom mondani. A másik tablettel még nem volt dolgom, számomra elég ismeretlen ez a márka. -
saelin
veterán
válasz
Redneck #2343 üzenetére
Jut eszembe! Kikapcsolásig merül olyan gyorsan? Mert ha nem, akkor használd 5-6%-ig. Nállam mindig gyorsan lepereg 99-ről, de vannak %-ok ahol sokkal több időt tölt. Pont tegnap este volt, hogy 10%-ról 9%-ra netezés közben kb 10 perc volt a merülés. Remélem segítettem.
-
saelin
veterán
válasz
Redneck #2336 üzenetére
Ha a böngészés közbeni melegedést nézem, akkor azt mondom nem hibás, de az üzemidő elég karcsú. Milyen böngészőt használsz? Az is eheti fölösen az akksit (pl a Chrome-al kevesebb ideig tudok böngészni, mint a boat-al vagy a next-el).
Az a baj, ha hibás akkuval küldöd szervizbe lehet visszadobják. Előbb 100%-ban győződj meg az igazadról. Ha tényleg alul teljesít üzemidőben, akkor stand by-ban is kevesebbet kell bírnia. De az is lehet, hogy valami app szívja.
-
saelin
veterán
válasz
Cogwheel71 #2333 üzenetére
Ez kétlem hogy megtörténhet! Nagyon jól és részletesen konfigurálható.Eddig go power master használtam, de az meg sem közelíti beállíthatóságban a GreenPower-t. Memóriából is 7 mb-ot eszik háttérben, az nem tűnik soknak.
-
saelin
veterán
Hmm, ma megvolt az első 5 órás üzemidőm. Netezés, youtube, 3d játék ás tömörítés is volt.
Nem tudom hogy sok köze van e hozzá, de tegnap leszedtem egy battery appot: Green Power. -
saelin
veterán
-
saelin
veterán
Mázlista. Nekem cserélték a kijelzőt pixelhiba miatt (ahogy én hívtam: galaxis, mert olyan sok volt rajta), de amikor visszakaptam, majd földhöz vágtam... a képernyő bal szélén ott van egy ujjhegynyi pixelhiba. Ezzel nem a márkát akarom szapulni, inkább a szervizt. Nem igaz hogy nem nézték meg mit raknak bele.
A másik meg a szomszéd srác pro duója, azon is van pár pixelhiba. Igaz, ez őt nem zavarja.
Bocs hogy itt dühöngök, de kutya egy érzés szervizelés után ugyan azzal a hibával találkozni. Peace.
-
saelin
veterán
Aki halknak véli a hangszórót, próbálja ki a Speaker Boost-ot. Nekem bevált.
-
saelin
veterán
Ebben egyet értek, sokat fogyaszt a wifi. Olvasással, írással volt már nekem 6 óra is (wifi végig kikapcsolva). Minecraftal talán több mint 3 órát bír, de az már játék, annak elnézem. HD videóból eddig nem néztem nagyon hosszút, úgy másfél órásat 50%-ról 10 alá merült, de sztem ott is a wifi evet sokat, mert online néztem.
-
saelin
veterán
válasz
VMatteo #2232 üzenetére
Lehet rajta kényelmesen filmezni, csak kell egy Mx player (szoftveres dekódolásnál lehet boost-olni a hangerőt), mert a hangszóró picit halkra van belőve... Nem túl halk, de kicsit lehetne hangosabb.
Aki CC és valamelyik prestigio között vacillál az gondoljon az üzemidőre! Pro duo-m van és ez is gyorsan lemerül (kb 3 óra) netezés mellett, akkor egy full hd felbontású, kisebb akkumulátoros gép meddig bírhatja? Sztem nem sokáig.
Nem túl vicces egy fél méteres töltőkábellel a konnektor mellett kuporogni, és még az akkunak sem tesz jót. -
saelin
veterán
-
saelin
veterán
Aki szervizeltette már a tabot az segítsen már ki, hogy a garancia papírt és a többit fénymásoljam le, és azt küldjem el a géppel együtt vagy nyugodtan mehet az eredeti?
Esetleg, aki nagyon segíteni akar, az pü-t is küldhet.
Más:
Oh, majd elfelejtettem... Másnak is melegszik a tablet böngészés közben? Elég kellemetlen ilyen melegben kézben tartani. Mert ha ez is hiba, akkor hozzácsapom a listához. -
saelin
veterán
válasz
nimbusz #2184 üzenetére
Play áruházból számtalan e-könyv olvasót le lehet tölteni. Személy szerint cool readert használok, támogatja az epub (nem-DRM), fb2, doc, txt, rtf, html, chm, tcr, pdb, prc, mobi (nem-DRM), pml formátumokat.
-
saelin
veterán
Hát az igazat megmondva nem tudom... Pc-ből mindig csak kirántottam/kirántom és még működik (1 GB-os kingston, kb 7 éves, itt egy [link] a témáról).
Jó lenne, ha más is megnézné gyári ICS-n, JB-n és más forrásokból származó rom-on is. De kétlem, hogy ez hardveres hiba lenne, csak jó biztosra menni.
-
saelin
veterán
Ja, nekem is volt pendrive csatlakoztatva... Akkor ez rendszer bug?
Szerk: Meg is van a ludas, ha simán kirántom a pendriveot az otg-ből, akkor nincs semmi baj. Amikor viszont "Unmount storage"-el választom le a pendriveot, elő jön a hiba... Kellemetlen. Vajon SD kártyával is ez van? (meg is nézem)
Szerk 2: SD kártyával is ez a helyzet.
-
saelin
veterán
Kellene egy kis segítség:
- Megint előjött az eltűnt az app-om típusú hiba, de most nem csak a Swype (úgyhogy ez nem is annak a hibája mint fentebb írták), hanem más alkalmazások is "eltűntek".
Akkor vettem észre, amikor elindítottam volna egy játékot az asztalon lévő ikonnal és "Ez az alkalmazás nem létezik." hibaüzenetet kaptam. Gondoltam lehet letöröltem, katt egy másikra az is... Gyorsan benéztem google search-be hogy a Swype megvan e. Hát nem volt! Megnéztem alkalmazás kezelőben és ugyan most láttam, hogy ott vannak, de szürke "SD" ikonja volt mindnek (Swype, eyes, lightopus, plant vs zombies, ezek a Lost-ot játszó app-ok). Próbáltam áthelyezni táblagépre őket, de csak hibaüzenetet kaptam újfent. Mivel nem voltam net közelben, így ki- és be-kapcsoltam a tabletet, minden app ami "nem létezett" újra elindult. Próba képen áthelyeztem a táblagépre őket, úgy hátha nem válnak köddé, de ekkor nem indultak el... "Az alkalmazás leállt."üzenet ugrott fel.Mi okozhatja ezt? Hibás belső memória vagy rossz rendszer? Az biztos, hogy app nem lehet hibás. Warez program nincs az eszközön.
-
saelin
veterán
Az apex launcher-el is ugyan ez a hiba (szvsz csak zavaró, inkább csak ennyi bug legyen benne)... direkt ki is próbáltam több launcher-el. Az előző (értem úgy, hogy csere előtti) prestigio tabon is így volt.
Ha már belementünk a rendszer frissítésekbe:
- várható még update erre a tabletre? (esetleg bug fix)
Ez az "első" prestigio tabom, így nem tudom mire számítsak. -
saelin
veterán
Az üzemidő szerintem rosszabb ics-vel, mondjuk becsapós, mert lassabban esik a százalék eleinte. Játékkal (beach buggy) és youtube-al teszteltem.
- Játékkal úgy 10 perc külömbség lehet a jb javára.
- Youtubbe-al kb ugyanaz. (a wifi nagyon zabálja az akksit...)Összeségében az ics sokkal rosszabb:
- bizonyos alkalmazások nem kompatibilisek 4.0-án (swype, tune in radio stb...)
- mx player nem tudja elrejteni az állapotsávot (más lejátszót nem néztem)
- és a rendszer sem olyan folyamatos, nem akad, de láthatóan nem olyan "sima".A jb sem tökéletes (de mérföldkövekkel jobb):
- több kompatibilis app
- mx player full screenen
- folyamatosabb rendszer
hibája is van:
- más launcherekben az alkalmazás infó csak másodjára akar bejönni (ha egy asztali ikonon rányomok az alkalmazás infóra, először megnyitja majd bezárja. másodjára bejön rendesen és egy ideig így is marad.) -
saelin
veterán
-
-
saelin
veterán
Csináltam egy gyári visszaállítást és minden pöpec a Swype-al! Nem tudom mi lelhette... warez progikat nem is használok (azok aztán tudnak bajt csinálni), no mindegy.
Más:
A töltés közbeni érintőkijelző megbolondulása tényleg a töltő hibája, volt szerencsém másik töltővel kipróbálni és nyoma nincs a hibának. Most hétvégén kitöltöm azt az RMA-s regisztrációt és elvitetem a tabot a fixit szervizébe.
Ami érdekelne, hogy a szerviz mennyire foglalkozik pl kisebb hibákkal? Mert a hangerő gombot elég nehezen lehet állítani felfelé, jó lenne ha azt is megcsinálnák és tökéletes tabot kapnék!+ A szervizbe gyári visszaállítottan küldjem vagy maradhat rajta minden (nem igazán őrzök rajta FBI-os titkos adatokat). Nem szervizeltettem még se telefont, se tabletet...
-
saelin
veterán
Ez a márka nem szeret engem, érzem.
Egy kis szoftveres bugot vettem észre, ami már nem először jött elő. 4.1 alatt a teljes verziós swype-ot letöltöm és vígan használom egy darabig, aztán x idő múlva (mint most reggel), mikor valamit írnék látom, hogy a gyári bill van előttem. Rámegyek a beállításokra, de ott meg nincs lehetőségem kiválasztani a swype-ot. Jó, akkor megkeressük az appot... az sincs! Wtf?
Újra telepítem és minden kezdődik előröl... Ez most a jb bugja vagy a swype van gagyin megírva? -
saelin
veterán
Úgy látszik a csere tabnak is van valami baja... Ha csatlakoztatva van a töltő a kijelző érzékelése megkergül. Értem úgy, hogy ha 2 vagy annál több pontot érintek meg rosszul becsüli meg az érintések helyét. Általában mindig a kijelző közepére oda "képzel" egy állandó pontot és pl játék közben a joystick oda ugrál. Eleinte azt hittem csak nagyon rá izzadtam a tabra, akkor szokott ilyesmit csinálni... Multi touch progival ellenőrizze már le a sajátján is ezt, köszi.
Gyorsan megnéztem több konnektoránál, ott is így van. Edigital örülni fog... szerintetek szerviz vagy csere lesz?
-
saelin
veterán
válasz
mrphnn95 #2090 üzenetére
RMA: [link]
A háztól-házig meg az jelenti, hogy kimennek a készülékért (hardver hiba esetén!) és beviszik a szervizbe, amikor kész kiszállítják neked.
Más: Nem tudom, hogy az akku gyene vagy csak az android jelzi szarul, de 10-20 perc böngészés után jó 10%-ot "merül". Az elején gyorsan csökken, aztán az utolsó százalékokat mintha kőbe vésték volna... csak ugye ott kiabál a rendszer hogy töltsem... Ez tényleg javulni fog a későbbiekben? Egyáltalán hogy lehet ilyen pontatlan? A samsung galaxy mini 2-m (2.3.6 gyári) ennek nyomát sem mutatja, csak nem elrontottak valamit a JBben, esetleg a prestigio romja lenne a ludas?
Egyáltalán meddig kell bírnia az akkunak (böngészés, teljes terhelés, hd videók nézése)? s válaszokat köszönöm.
-
saelin
veterán
válasz
Halkakas #2088 üzenetére
Megjött a csere tab és a wifi az újjal tökéletes! Itt-ott van pár pixelhiba, de alig észrevehetőek. Ami fail, hogy a hangerő gombot kicsit nehezen érzékeli ha megnyomom, de csak hangosításnál. Ennyiért szerintem nem viszem vissza (az összeszerelési minősége is jobb)... Megérte az árát.
-
saelin
veterán
1: Valaki használ mx playert? Mert ha igen, mondja már meg, hogy hw (videó) dekóderrel a filmek tekerése kaotikus e neki is. Nállam össze vissza ugrál.
A másik, hogy a h/w+ meg képi hibákat (kockásodást főként) produkál.Szoftveres dekódolással minden rendben megy.
2: Az akkumulátor töltéskor melegszik ezt tudom, de ha pl olvasok, szöveges dokumentumot szerkesztek, akkor az egyik oldala szinte süt, a másik meg hideg! Azért pont ezeket a helyzeteket írtam le, mert a játéknál még érthető ugyebár.
3: Egy apró esztétikai hibát véltem felfedezni az érintő panel illesztésében. Látszik a kijelző megvilágítása a kamera felöli (vagy az azzal szembeni oldalon, nem tudom most így fejből) részen, egy vékony fehér csíkban. Másnál is így van?
Köszönöm a válaszokat!
-
saelin
veterán
Igen, de ha a szobámban vagyok a wifi mellett és a fent leírtak szerint a kamera kerül felülre akkor is ledob... Azt még megérteném, hogy gyengébben venné a jelet, de így már más. Biztos vagyok benne, ez nem normális működés.
Szerencsémre bármikor tudom bizonyítani a hibát, úgyhogy biztos kicserélik/megjavítják. (tegnap fizettem ki és vettem át)
-
saelin
veterán
Bocsánat a dupla postért, de megvan mi idézi elő a dct! Függőlegesen tartva a tabletet, ha az előlapi kamera lent van még a konyhából is tudok netezni, de amint megfordítom hogy a kamera fent legyen azonnal ledob. Ez antenna hibának tűnik.
Volt már valakinek ilyen gondja?
-
saelin
veterán
válasz
this is life #2072 üzenetére
Én is erre gyanakszom... amint kimegyek a szobából le is dob. Még ma visszaviszem.
Jól megnézve 1 pixel hibám is van.
-
saelin
veterán
válasz
this is life #2070 üzenetére
Beállítottam úgy ahogy mondtad, így legalább a szobámban tudok netezni. Nem gondoltam, hogy ilyen válogatós lesz a tab. (Tp link router)
-
saelin
veterán
Félig örömtelien kijelentem, hogy én is pro dou tulajdonos lettem! Ami kicsit belepiszkít az a wifi... A galaxy mini 2m gond nélkül veszi a konyhából is a jelet, de ez a tabletnek problémát okoz. Tudnátok a gyakori ledobások ellen valamit ajánlani?
A másik, hogy hol lehet (a gyári) launcherben lapokat hozzáadni vagy törölni? A válaszokat köszönöm.
-
saelin
veterán
válasz
sevadevil7 #1936 üzenetére
Készenlétben mennyit merül? pl egy este alatt.
-
saelin
veterán
Értem. Akkor e mellett teszem le a voksom. Az üzemidő számomra fontos, mivel sokat cipelném ide oda és pont ebben jó. A kisebb felbontást kibírom (galaxy mini 2 sem egy full hd, jó-jó... kisebb).
Valakinek nincs róla infója, hogy meddig lehet még kapni? Mert csak e hónap közepén jutok a pénz másik feléhez... edigitalon 16-át írnak. A kommentek meg elég érdekesek.
-
saelin
veterán
Üdv!
Gondolkodom egy ilyen tablet vételén és úgy tudom, már nem sokáig lesz kapható. Kicsit vissza olvastam és látom mások is vártak a CC speedre... csalódás, mit ne mondjak.
Egy dolog tart vissza (lehet beszívtam a full hd marketing bullshitet), mégpedig hogy mennyire szép a kijelzője. Az ips már jó pont, de a felbontás kérdéses számomra. Szóval szép a képe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged