Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák
	- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Acer notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
Mobilarena témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

ilko csendes tag Tudnátok segíteni? Általában online nézek filemeket a tableten, s rendszeresen előfordul, hogy egyszer csak megakad, recseg a kép, jobb esetben próbál betölteni, sikertelenül. Nem tudok ilyenkor mást csinálni, mint előlről kezdeni az egészet, ráadásul legtöbbször azt sem engedi, hogy "beletekerjek", azaz az elejétől nézem (és reménykedem, hogy ne akadjon el újra). Tudom, hogy a jobbak nem online nézik, de én nem vagyok nagy letöltögetős. Mit hol lehetne állítani a tableten, hogy gördülékenyen menjen? 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák

Új fizetett hirdetések
	- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
Üzleti előfizetők hirdetései
	- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest