Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilko
csendes tag
Tudnátok segíteni? Általában online nézek filemeket a tableten, s rendszeresen előfordul, hogy egyszer csak megakad, recseg a kép, jobb esetben próbál betölteni, sikertelenül. Nem tudok ilyenkor mást csinálni, mint előlről kezdeni az egészet, ráadásul legtöbbször azt sem engedi, hogy "beletekerjek", azaz az elejétől nézem (és reménykedem, hogy ne akadjon el újra). Tudom, hogy a jobbak nem online nézik, de én nem vagyok nagy letöltögetős. Mit hol lehetne állítani a tableten, hogy gördülékenyen menjen?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Porszemnyi a világ legkisebb OLED pixele
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő