- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tavaly jatszottuk vegig az elso harom reszt a kisfiammal. Ennek ellenere nem kellett ketszer kerni, hogy ujra belevessuk magunkat a kalandba.
-
A lemezes "gyűjteményes csomagról" mi hír, az hol marad?
Amúgy a trailer nagyon hangulatos lett, kimondottan meghozza az ember kedvét hozzá.
-
Sirandrish
legenda
Egyet balra, kettőt jobbra, hátra, gurulás és ugrás
-
tlac
nagyúr
- 30 fps korlát a régi kinézettel
szerintem már az is nagy plusz, hogy egyáltalán beletették, mert egyébként sok értelme nincs
ha régi kinézet kellene, akkor jobb az eredeti verziót használni (főleg mod-okkal) és ott még pixeles sem lenne- az új kinézetnél megemelkedik a kamera, tehát nem ugyanott van, ahol a klasszikus kinézetben
valóban, egész máshogy vannak
tr3 klasszik (moddolt engine), remastered retro, remastered új- az átvezető videók felújításának minősége elmarad a játék többi részétől, pedig ezeket videókat a rajongók sokkal ügyesebben már évekkel ezelőtt felújították.
szerintem a nem hivatalosak sem voltak jobbak
-
Évtizedek óta játszom Larával
, megvan minden TR játék. Playstation és PC egyaránt jelen vannak nálam. Ezek sem fognak kimaradni a gyűjteményből.
Nem tudom megunni, nemrég toltam végig az Underworld részt (ki tudja, hanyadik alkalom volt?), most pedig a reboot-széria van soron. Utána jöhet ez a trió. -
HELLAFLUSH
őstag
Majd jó lesz a Playstation Extrába vagy a GamePassbe 1év múlva, addigra talán összekalapálják.
Egy új Tomb Raider-nek jobban örültem volna. -
homerhamm
addikt
Nem lesz a játékból lemezes verzió?
-
AnonymusX
őstag
A tesztek alapján még ráfér némi javítás a játékra. Remélhetőleg a hibákat miamarabb javítják, illetve az alábbi érthetetlen korlátozásokat is:
- 30 fps korlát a régi kinézettel
- az új kinézetnél megemelkedik a kamera, tehát nem ugyanott van, ahol a klasszikus kinézetben
- túl kevés beállítási lehetőség (hang, videó)
- az átvezető videók felújításának minősége elmarad a játék többi részétől, pedig ezeket videókat a rajongók sokkal ügyesebben már évekkel ezelőtt felújították.Meglepődve láttam, hogy a magyar nyelv is bekerült a játékba, ez örömteli.
-
tlac
nagyúr
nem csak steam, gog-on is ott van
Új hozzászólás Aktív témák
ph A gyűjteményes csomag a terveknek megfelelően a minap debütált.
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest