Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
Én is így jártam, Kazincbarcikai úti tömbök, már előre félek...
Gyorsan ránéztem a Telekom meg a Vidanet ajánlataira... hát nem hiába választottam régebben a PR-t. A másik kettő sokkalta drágább és még vacakabb is.
Most van 110 csatorna, ebből 50 HD, és nem duplán van SD meg HD adó! Tehát a 110 csatorna az tényleg 110 egyedi csatornát jelent.
A telefon 2000ft-ért 800 percet tartalmazott bármilyen irányba, ilyet se találok még egyet.
A net meg kábé verhetetlen, itt nálunk a tömbbe valószínűleg optikát húztak be, és onnan osztanak le LAN szálakat, 90/40mbit atom stabilan, soha nem lesz még egy ilyen jó netem...Bízom benne, hogy az új szolgáltató mindent megtart a mostani formában, a szolgáltatásokat, az árakat, mindent.
Csak annyi legyen a változás, hogy más tartja karban a hálózatot, meg másnak fizetünk. -
viktorhu
veterán
Remélhetőleg megmarad a műszaki stáb is egy ideig. Szerintem ha már van meglévő szolgáltatásod, és elégedett vagy vele, és / vagy nincs jobb alternatíva, lehet, hogy érdemes várni egy kicsit, hátha a meglévőt nem rontják el, veszteni valód nincsen.
Én is laktam olyan területen, ahol ilyen házibarkács kábelszolgáltató volt, kb. meg voltak sértődve a hibabejelentések miatt, volt, hogy a tulaj maga vette fel a telefont.
Egyszer szóltam neki, hogy megszűnt az utcában a szolgáltatás, és valaki látta az oszlopon egy másik szolgáltató emberét, valószínűleg ő piszkált bele, amire a tulaj annyit mondott, hogy neki ilyenekre nincs ideje, ha más piszkált bele, akkor hívjam fel a másik szolgáltatót, hogy javítsa is meg.
-
Kaba
veterán
Összehasonlítottam PR és a cellkábel csatornalistáját.A cellkábelnek sokkal kevesebb csatornája van mint a PR-nek.Akkor,hogyan tudja továbbvinni a PR csatornáit.Ez a számomra egy talány.Kiragadok egy példát a sok közül.Arena 4 nincsen a cellkábel kínálatában,tehát a sugárzási jog sem,akkor hogyan fogja ezt a műsort sugározni a PR-es ügyfeleknek.
[ Szerkesztve ]
-
miszabot
csendes tag
De az az ÁSZF novemberben lép hatályba és mi decembertől kerülünk át hozzájuk. Területi megjelölés mint tata szerepel benne? Még nem sikerült átolvasnom az ÁSZF-et, azért kérdezem. én is kíváncsi vagyok hogy azok a csatornák, amik nincsenek a kínálatban, hogyan fogja jogilag megoldani? Írt már valaki a GVH-nak? Nem találtam semmi infót az adásvételről. Tata Új hegy városrész.
-
Krystal_s
addikt
A felvásárolás óta a Cellkábel csomagja és árszabása van. Ott ez kis előnyt jelent. 8 helyett 10-es net.
Petecom kb 20 évvel van lemaradva... (8-as net 6800Ft)
A Cell ajánlatai arra részre sem sokkal jobbak. (10-es net 4560Ft)
Előbb még elérhető volt. Épp fotózni akartam, de most valamit csinálnak, mert nem jelenít meg semmilyen csomagot.Olyan esetben nem tudom mi van, amikor egy jobb szolgáltatás kerül rosszabb helyre. Ilyenre nem nagyon van példa. Jobb esetben kénytelenek bővíteni a kínálatot, mert pl nem szolgáltathat olyan Tv csatornát, akikkel nincs leszerződve.
Most nézem a Cellkábelnet is a Kábelszatnethez tartozik.Pr-nél az árak és a szolgáltatás nem rossz, csak az eszközök gagyik és többnyire a szerelők képzetlenek (szinte mindenhol). Ezek miatt a szolgáltatás minősége is romlik. Nálunk Optikára kötött kábelnet van. Annak nagyon stabilnak kellene lennie. A kis szakadásokat a szerelőknek kellene észrevenni és javítani...
-
Alteran-IT
őstag
Nem kötelező, csak a 19-20. században ragadt szolgáltatók hagyják benne az ÁSZF-ben, mert anno divat volt, hogy pl. kábelszolgáltatóknál DOCSIS 2.0 hálózat esetén élnek a korlátozással, ugyanis az egycsatornás szolgáltatás volt, hamar bedugult, főleg hogy új is volt mindenkinek az internet, szóval elég gyakran kellett élniük vele, hogy mások számára használható legyen a szolgáltatás, aztán jött a DOCSIS 3.0, amivel egyrészt nagyobb a csatornák kapacitása (már ahol kihasználják, még mindig elnézem hogy valahol DOCSIS 2.0-ban mennek, a feltöltési csatornákról meg nem is beszélek, kabaré ami egyes szolgáltatóknál megy, köztük a PR-nél is), másrészt több csatornát tud összefogni egy kábelmodem, szóval gyakorlatilag értelmét vesztette a korlátozás, csak ugye egyes szolgáltatók mint a PR, meg mint a Kábelszatnet és hasonló sufnicégek is ahelyett hogy bővítették volna a csatornaszámot a hálózat terheltségének megfelelően, helyette benne hagyták az ÁSZF-ben és még egyes helyeken ma is képesek élni vele, volt itt egy fórumtárs is, akinél pl. a torrentet rendesen bekorlátozták, talán 60-as netből valami 10-el jött a torrent, 120-240-es netnél meg valami 30-40 körül ha jól emlékszem, persze speedtest-en megvolt a sebesség, csak ugye arra nem tudta ő sem használni ezt a nagy sebességet, amire éppen adva van, mert egyébként gyakorlatilag a torrent a húzó ágazat, németbe meg egyéb helyen ahol tiltják ott nem is adnak több 100, illetve 1000 Mbit/s internetet, mert gyakorlatilag mással nem nagyon lehet kihasználni a sebességet, de a lényeg hogy azért hagyják benne hogy éljenek vele ha szükséges még Euro DOCSIS 3.0 esetén is, na de itt jön a vicc, ha megnézed a Petecom ajánlatait, akkor azokon azért erősen látszik, hogy valószínűleg ugyan úgy DOCSIS 2.0 hálózaton adják, mint pl. a DIGI még a régi DOCSIS 2.0 területein, bár ők ott már csak 4/1 Mbit/s-t adnak nem többet, lényeg hogy valószínűleg élnek ezek a kis szolgáltatók, illetve maga a csoport a korlátozással és ha a helyi előfizetői hálózatok ennyire szarok, hogy bent kellett hagyni a korlátozást (talán a cellkábelnél rendesen ott is van a csomagoknál, nem csak elrejtve az ÁSZF-ben), illetve hogy ilyen csomagokat adjanak csak, akkor valószínűleg a gerinchálózat kapacitása sem valami hely de nagy, illetve az előfizetett belföldi, illetve külföldi sávszélesség kapacitás sem, szóval ha a PR hálózatait rákapcsolják a sajátjukra, nem hiszem hogy ugyan úgy bírni fogja, bár valószínűleg volt műszaki egyeztetés a két szolgáltató között, de hát a PR is, meg a kábelszatnet csoport is eléggé dilettáns, szóval el tudom képzelni milyen lehetett az a műszaki egyeztetés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest