Aktív témák

• klepto

addikt

Na ha már itt van ez a totyik, akkor itt kérdeznék, mert a totyiknyitó már nem foglalkozik vele :U
    Olcsón jót: Samsung, vagy PQI :F
    A mostani Samsungom nagyon sz@r, szívem szerint nem vennék még 1x samsung ramot :( Ami rossz benne, hogy az időzítése 3.0-2-2-5C, és nem igazán tudja kifutni vele magát egyik lapom sem :O
    A PQI a többi topicból is kiderült, hogy 2.5-ös időzítésűek, ha jól tévedek valaki azt írta az 512/400-as PQI ramra, hogy annak az időzítése: 2.5-3-3-7C.
    A két időzítés közül melyik a szerencsésebb? Nem akarom más márkával összetenni, két külön gépbe menne! Valaki azt mondta, hogy érdemes fontolóra venni a PQI ramokat, mert újabban nagyon jók, viszont én eddig nem is tudtam a létezéséről :(
    Szóval ha olcsó és jó ram kell, akkor a NoName, a Samsung, vagy a PQI legyen :F Ezek mindegyike br. 20K környékén mozog, de most nincs 30K-m 1db ramra, hogy márkásabbat vegyek :U Esetleg 1-2K-val többért mondhattok sokkal jobb ramot, de drágábban nem.
    Még 1x leírom (hogy ne legyen félreértés ;] ): 512/400, vagy 512/433-as ramot akarok venni, :P csak nem tudom, hogy milyent :(((

[Szerkesztve]

Aktív témák