-
PROHARDVER!
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
MaxxDamage #12848 üzenetére
Amikor a visszaküldést kérelmezem, küldenek egy igazolást, amit rá kell ragasztanom a csomagra, azon van a tracking szám.
Egyébként mi a szabályzat arra, ha üres a doboz vagy más van benne? Átvételi elismervény sem segít ezen. Nem is értem, miért kéri a NIKE. Nem tudják, hogy van amikor nem kap ilyet az ügyfél? Láthatják merre járt. Mondjuk pont a felvételi pont nincs jelezve. Illetve lehet ha van elismervény akkor ők kártérítenek ha nincs akkor meg nekem kell kérni a futárcégtől? Ezt írták.
Unfortunately, none of the items were scanned inside the box as it was empty.
Please collect a proof of postage or submit a claim with the carrier for compensation.
Mi lenne a megoldás arra, hogy látszódjon ha útközben felbontják a csomagot? Én 3x körbetekertem celluxszal, azért az látszódik ha felvágták.
Egyébként hallottatok már ilyenről, hogy üres doboz ment ki? Lehet a New Balance-nál már ezért küldik zacskóban a cipőt, régebben dobozban küldték. Lehet zacskóban azért jobban érzékelhető ha üres a doboz, mint egy nagy dobozban.
Ha jól emlékszem az MBE Dunyov Centerben le sem olvasták a vonalkódot, csak otthagytam a pulton.MaxxDamage mi volt az az 1%, ami nem volt rendben csomagküldésnél?
Új hozzászólás Aktív témák
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest