- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Dell notebook topic
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
Draki
aktív tag
OFF
Polesz, lécci nézz be topicomba tudod az audio cd-k ügyében!
Részletek ott! :) köszi
ON -
busman
veterán
Nekem teccik a ház ,jó ez a kék szín. Mennyi volt az előlapi panel?
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
I. Richard
senior tag
Rakj rendet az asztalodon:);]
Mivel ez a divat:F:F Szvsz az ember nem fúr-farag divatból... Szerintem elkaptál v.mi fertőzést, ami manapság a számítógép-tulajok közt terjeng:)
egyébként egész jó lett:C
[Szerkesztve] -
Polesz
addikt
Szívesen átszínezném, de mostanában a kék alapszín. Amúgy a ventik leszabályozva egészen elviselhető kék színt árasztanak.
A jobb oldalon meg egy President Harry FM rádió adó-vevő van, amin haverokkal tartom a kapcsolatot. Például most fórumozás közben is :)Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. Gyakorlatilag van.
-
Polesz
addikt
válasz kamikaze boci #4 üzenetére
Kívánságodra :)
Az előlapi ventit igen én építettem be. A mögötte lévő ventihelyet flexxel kivágtuk, mert kicsit zavart a hangja és útban volt hűtés szempontjából. Így az előre beszerelt venti amit a Cooldrive4 fordulatszámszabályzójával 1500 rpm-en járatom. Hátul szintén 2 venti van beépítve 1500 rpm-en járatva. Az alaplapi chipset hűtő szintén lecserélésre került (kék ledes az is), mert az Abit alaphűtője már egy hét után zajos lett. Az összes ventillátor Cooler Master gyártmány, a pontos típusokat meg nem tudnám írni :)
Egyébként maga a ház egy Comador típusú elég törékenynek tűnő házacska, de elég jól moddolható. A venti rácsért köszönet uhh kinek is? Moderátor és árulta ;]
Az oldallap lesz az igazán moddolása az egésznek, ez mivel még nincs kész ezért egy üres oldallapot nem fényképeztem le. Annyit előre elmondok, hogy köze lesz kedvenc oprendszeremhez :)):)):))
[Szerkesztve]Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. Gyakorlatilag van.
-
Polesz
addikt
Na szóval én is felteszem már a házamról a képeket. Persze még közel sincs kész, sőt az oldallap lesz maga a meglepetés :)
További képek:
[L]http://www.freeweb.hu/polisoft/mod/img_0093.jpg[/L]
[L]http://www.freeweb.hu/polisoft/mod/img_0097.jpg[/L]
[L]http://www.freeweb.hu/polisoft/mod/img_0098.jpg[/L]
Folyamatosan frissítem majd... ha lesz időm farigcsálni rajta :)Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. Gyakorlatilag van.
Aktív témák
- Politika
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Politikai mémek
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dell notebook topic
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest