Hirdetés
Aktív témák
-
heihachi
addikt
Sajnos Én laikus vagyok, soha nem olvastam Pókember képregényt.
Megnéztem az első részét a filmnek, és alig akartam hinni a szememnek-fülemnek: ennyire szórakoztató filmet ritkán látni.
Amikor beültem a másodikra, szétuntam az agyamat. Ami akció van benne, az hihetetlenül király, de annyit szenved pókember, hogy a tököm már tele volt vele is meg a nőjével is, és már alig vártam, hogy vége legyen.
MJ most szólította először a filmben így, és annyira nevetséges volt. Így már értem miért, és akkor a rajongók nyilván nem nevetik ki, de nem csak rajongók nézik meg.
De a legjobban azon röhögtem, amikor MJ lassítva futott a menyasszonyruhában. Ezekkel a jelenetekkel az a baj, hogy nevetségessé tesznek, egy amúgy jó filmet, és fölöslegesek, nincs bennük tartalom, nem viszi előrébb a filmet.
Lehet meg kell még nézni egyszer-kétszer. Hétvégén nekiugrom mégegyszer.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4488, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest