Új hozzászólás Aktív témák
-
IIIstIII
senior tag
Hogy lehet ezt a topicot törölni, töröltetni?
-
IIIstIII
senior tag
Igen a vékonyabbat vettem(2mm)
-
IIIstIII
senior tag
Jó legközelebb már részletezem! Amúgy meg tudom hogy az 5 kilo de én passzív hűtőt akarok mindenképp! meg az lehet nem fér el mert csak 1 slot van alatta szabadon és matxes alaplapom van!
-
IIIstIII
senior tag
Na srácok megcsináltam!
a radikalmodon olvashattok meg nézhetitek mit produkáltam! A plexi helyén venti helyén megvan a procihűtő csak a ledes ventért kell még beugranom holnap rá a procira, vettem egy sárga Zalman chipsetcoolert és tényleg 1100 volt csak a mistral ilyen drága
a régi coolert meg rátettem a délihídra! És két komponensű ragasztóval tettem fel mindketőt! nagyon kira. -
IIIstIII
senior tag
válasz
canniball
üzenetére
Jah amúgy azt tudom hogy lehet kéket is venni csak az 2e ftvel drágább meg jobb is! Most dönthetek: vagy sárga vagy kék de akkor többet kellesz a VGA hűtőre adnm pedig nekem elég lenne az A változat mert a 9550em nem nagyon melegszik csak a zaj miatt akarom lecserélni! Viszont a kékhez adnak ramhűtő bordákat is csak kár hogy az enyémen nem BGA chipek vannak
-
IIIstIII
senior tag
válasz
canniball
üzenetére
Igen volt szó a Chipset hűtőről is! Szal az a helyzet hogy boltban a kék színű tehátt amelyiknek magasabbak a szállai az olcsóbb 1700 asszem míg a sárga valami miatt (talán méret vagy anyag miatt)drágább 2400 szal valami miatt a sárga biztos jobb! Én meg mondtam hogy a sárgát venném mertha vennék VGA hűtőt az is sárga lenne és passzolna a 2 de ezek egyenlőre csak tervek! A Mai kínálat ez lesz: 12cmes ventirács a plexire, 8cmes a prociventire, Glacialtech Iglo 4360, arról leveszem a gyári ventit és egy ilyet rakok rá: 8cm Revoltec, vörösledes és rá a rács meg hát az 50X50es plexi 900ért! Meglátom mennyi pénzem marad mert akkor lehet megveszem a chipsethűtőt is!
-
IIIstIII
senior tag
Aham! Nekem a hétre ezek a terveim: Glacialtech Iglo 4360, Revoltec vörös ledes 8cmes venti rá a procibordára, plexi, rá egy 12cmes rács. Vehetnék több mindent de a mostani pénzemből szeretnék még hagyni! Amúgy nekem is van egy Modblogom IIIstIII néven ha gondolod meghnézheted! Meg ezek a terveim: még egy UVaktív kábel, még egy UVcső, mégegy 8cmes venti, Aerocool Aeropower II+ 450w táp. Zalman ZM80A vidkari hűtő! Amúgy miért drágább a sárga zalman hídhűtő a kéknél?
-
IIIstIII
senior tag
Ja és az eredeti híd hűtő az oda van ragasztva? mert egyszer próbáltam levenni de nem jött!
-
IIIstIII
senior tag
Én is erre a megoldásra gondoltam! Amúgy milyen configod van? Meg látom 3szor cseréltél procihűtőt? 1: gyári 2: CoolerMaster Jet 3: Valami nemtom egyszerűbb hűtő 4: vízhűtés?
-
IIIstIII
senior tag
Megnéztem a Radikalmodon a géped! ŰBER FA.SZA! Nagyon jó lett és eszembe jutatott egy másik szúró kérdést: az északi hídra hogy tetted fel azt a zalman hűtőt? merthogy gyárilag ilyen csavarokat adnak hozzá de neked is nekem is csak 2 kampó van az alaplapon. Hogy csináltad?
-
IIIstIII
senior tag
Hmm azt hogy érted hogy fojamatosan hűteni kell? mit kell csinálni?
-
IIIstIII
senior tag
Hmm lássuk
Egy 50cmX50cmes darab kell és nem tom milyen vastagságúak vannak! Melyik milyen árban van? -
IIIstIII
senior tag
Azt hallotam hoy a Praktikerben lehet kapni plexit. Nem tudjátok hogy mekkkora milyen vastag és mennyibe kerül?
-
IIIstIII
senior tag
Egy sürgős kérdés: ma veszek plexit a házhoz és az lenne a kérdésem hogy mivel tudnék bele vágni egy 12cm átmérőjű kört? Merthogy a ventinek kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Interactive Brokers társalgó
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a radikalmodon olvashattok meg nézhetitek mit produkáltam! A plexi helyén venti helyén megvan a procihűtő csak a ledes ventért kell még beugranom holnap rá a procira, vettem egy sárga Zalman chipsetcoolert és tényleg 1100 volt csak a mistral ilyen drága
a régi coolert meg rátettem a délihídra! És két komponensű ragasztóval tettem fel mindketőt! nagyon kira.