Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
IIIstIII
senior tag
válasz
canniball
üzenetére
Jah amúgy azt tudom hogy lehet kéket is venni csak az 2e ftvel drágább meg jobb is! Most dönthetek: vagy sárga vagy kék de akkor többet kellesz a VGA hűtőre adnm pedig nekem elég lenne az A változat mert a 9550em nem nagyon melegszik csak a zaj miatt akarom lecserélni! Viszont a kékhez adnak ramhűtő bordákat is csak kár hogy az enyémen nem BGA chipek vannak
-
IIIstIII
senior tag
válasz
canniball
üzenetére
Igen volt szó a Chipset hűtőről is! Szal az a helyzet hogy boltban a kék színű tehátt amelyiknek magasabbak a szállai az olcsóbb 1700 asszem míg a sárga valami miatt (talán méret vagy anyag miatt)drágább 2400 szal valami miatt a sárga biztos jobb! Én meg mondtam hogy a sárgát venném mertha vennék VGA hűtőt az is sárga lenne és passzolna a 2 de ezek egyenlőre csak tervek! A Mai kínálat ez lesz: 12cmes ventirács a plexire, 8cmes a prociventire, Glacialtech Iglo 4360, arról leveszem a gyári ventit és egy ilyet rakok rá: 8cm Revoltec, vörösledes és rá a rács meg hát az 50X50es plexi 900ért! Meglátom mennyi pénzem marad mert akkor lehet megveszem a chipsethűtőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Facebook és Messenger
- OpenMediaVault
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- További aktív témák...
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest